Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

missä liput näytetään ja mistä saa hytin avaimen?

Sivut

Kommentit (36)

Oon ihan tavallisen perheen lapsi, nyt jo aikuinen. Käyn laivalla joskus ihan omaksi ilokseni, ja juu, joskus juon jopa kaljaa... myös lonkerot ja kuoharit säilytetään jääkaapissa.Kun saadaan lapset hoitoon niin ollaan kyllä vietetty hotelliviikonloppuakin joskus, mutta laivalla on puolensa: ei tarvii miettiä mihin menis syömään, ruoka on hyvää, ei tarvii tarpoa kurassa ja loskassa ja palella... Mun mielestä on ihan kiva kölliä oman miehen kainalossa tilavassa hytissä ja naukata siideri (tai se olut) omalla parvekkeella mieluummin kun istua savuisessa baarissa kuuntelemassa päiväkaraokea.Koitas sinäkin lähteä joskus ilman niitä lapsias - kuulostat siltä niinku oisit tauon tarpeessa.

-26

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muistaakseni jotain käytävää pitkin sinne mentiin.Siellä on isot kyltit monella kielellä, mitä missäkin tehdään ja kuulutukset. Kyllä siellä osaa toimia.

ljoja hytissä?

Meillä ikävuosien 16-20 välillä aivan sama kaljojen viilennyssysteemi kuin 23:lla, tosin kyllä me laitettiin jotain rättiä sen lavuaarin tukkeeksi, ettei vettä tarvinnut koko ajan valuttaa...

Aikuisena laivalle vain ja ainoastaan lasten mieliksi, eikä aikuisena muutenkaan omia kaljoja lipitellä hytissä, vaan hyvää viiniä ravintolassa.

Mutta ei kannata hälyttää heti henkilökuntaa, pönttö kyllä hornaisee sen ennen pitkää alas.Kun miehesi käy suihkussa, hänen pitää toistaa useaan kertaan porukalle, olevansa menossa pesemään kiveksiään.Kannattaa jättää enemmän kuin yksi krapulakalja, muuten joku holosuu voi vetää sen jo yöllä kitusiinsa. Jos porukan humalaisin haluaa lähteä yksin kannelle kävelylle, häntä ei kannata päästää sinne.Näillä ohjeilla meidän matkamme onnistui ja oli raskas.

Niitä pitkin sitten kiivetään ja lippu annetaan ylhäällä päivystävälle merimiehelle. Hyviin tapoihin kuuluu tehdä lippua antaessaan kunniaa.

ja eipä tainnut huokua. Kukin saa toki viettää vapaansa juuri niin kuin haluaa. Itse en vain teini-iän ryyppyristeilyiden jälkeen ole lämminnyt laivareissuista LAINKAAN...Mieluummin lähden ihan mihin tahansa kaupunkiin kaupunkilomalle ja hotelliin pariksi yöksi. Mutta jos laivalle ilman lapsia joutuisin, tekisin kyllä ihan samoin kuin te, eli lipittäisin skumppaa miehen kainalossa hytissä. Karaokebaarit ja hummadiskot kiertäisin kaukaa!

Ja kiitos ehdotuksesta, mutta en juuri nyt kaipaa taukoa. Juuri tuossa kunnon jouluvapaat tuli vietettyä ja olo on oikein rentoutunut; sormet syyhyää taas työntekoon! Keväämmällä lähdetään miehen kanssa kahdestaan Pariisissa käymään, joten sekin puoli on hoidossa =). Ja ei, emme tarvitse aina jotain Pariisin-matkoja rentoutuaksemme (eipä niihin olisi varaakaan), vaan kivaa voi viettää ihan omalla kotisohvalla vieretyksittäin vaikkapa sitä jääkaappi-olutta siemaillen. En vain kestä ruotsinlaivoja!Hauskaa alkanutta vuotta sinulle, ja viettäkää miehesi kanssa kivoja hetkiä jatkossakin laivalla(kin)-30

ja siitä saatte hytin avaimet (jotka on siis samalla liput) ja ruokakupongit jos ootte varanneet aterioita etukäteen. Sitten vaan laivaan kun ovet aukeaa. Mahdoton eksyä kun valut vaan massan mukana. Hauskaa matkaa : )

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat