Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (58)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuka täällä satuja keksii. Ihan supisuomalainen nainen oli vaimona. Lapsia 4, joista vanhin 12 ja nuorin 2. Ikävää kun lapset jäivät isättömäksi. Vaimo ylläpitää perhekerho net sivuja.

Todennäköisempää ehkä voisi olla, että on ainakin jollain tavalla ollut sekaantunut tuohon surmaan ja lähtenyt livohkaan ulkomaille. Todella erikoista olisi tietenkin, jos tuo katoaminen ei liity mitenkään tapaukseen, vaan onhan sekin mahdollista.

Jos ei ole päämarkkinat kiinassa, ei homma kannata enää. Suunnittelijoiden palkat on nyt jo melkeen tuplasta suomalaisen suunnittelijan palkka. Jenkit hilaa palkkoja ylös, mikä on meidän suomalaisten kannalta loistava juttu. Just yks tuttu kerto, että peruivat insinööritoimiston siirron intiaan, koska intiassa insinöörit tienaa helposti 3000-5000 e/ kk. Vaikka työnantajamaksuja ei olisikaan, ei tuosta nyt niin suurta voittoa jää, että kannattaisi.Sitä vaan en tajua, miksi ammattiyhdistysliike ei ole lähtenyt viemään aatettaan kiinaan ja intiaan. Sillä ne työpaikat pidettäs suomessa, kun alettas etuja vaatimaan muuallakin.

surullinen tapaus, ei siitä mihinkään pääsen. toivottavasti vaimo on saanut apua jaksamiseen ja tietysti lapset myös.onko muuten ollu missään lasten ikiä?ja mielestäni muistuttaa just tuota näyttelijää josta edellä mainittiin.

uhrin kuva, mutta naama peitettynä. Silti nimi on julkisesti tiedossa, niin miksi ei sitä naamaa voitu näyttää? Ja miksi se kuva on ylipäätänsä lehteen laitettu, jos ei ole voitu kokonaisuudessaan julkaista.

Tähänhän asti on spekuloitu, että joku erotettu työntekijä olisi murhatyön takana. Kamala tapaus sinänsä, toivottavasti tekijä saadaan pian kiinni.

Mikä siinä on, että aina löytyy joku joka nostaa juoruna esiin mitä tyhmimpiä ja epäuskottavimpia kommentteja, ikään kuin mässäilykeskustelun avaukseksi.

Hassu sattuma olisi tietysti sekin, että olisi sattunut luiskahtamaan Töölönlahteen juuri seuraavana päivänä kaverinsa tultua murhatuksi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat