Vierailija

uusiin en ole aikonut satsata ja vanhoistakin pyytävät ainakin huutonetissä pöyristyttäviä summia... mistä muualta kannattaisi vaunuja bongailla?

Kommentit (12)

ei niinkään hinta... mutta periaatteesta en laita montaa sataa vaunuihin, jotka ovat kuitenkin käytössä suht pienen hetken. iltatähdelle vaunuja hankitaan, enkä enää tässä iässä näe järkeä laittaa liikaa vaunuihin. ei sillä, että olisin aiempienkaan lasten kohdalla sentään mihinkään vaunujen aateliin panostanut ;)

meillä on jotkut Carenat (ostettu v.05, joten jo varmaan vanhempi malli). Käytiin koklaamassa niitä siellä paikan päällä ja olivat hyvät, joten ostettiin.

Tosi joustavat ja kevyet. Ainoa miinus on pieni tavarakori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä tykkään hirmusti bora kombi vaunuista, niissä on kaikki! Fiksu ja kestävä kasaus systeemi, joka meille tärkeää, kun autoon usein tuupataan. Kevyet työntää, tilava kantokoppa, rattaina makuutila ihan ok pitkä. Normihintakaan ei ainakaan meidän päätä huimaa 320e, tarjouksessa vielä halvempi!

Seuraavat maksaakin sitten jo sen 500-700 mitä ollaan kateltu..

Aiemmin hankittiin hobbyhallista vaunut osarilla just kun olivat halvat ja ihan ok, kasausysteemi alko kiusaamaan aika nopsaan =(


Laita vaikka sinne ilmoitus, että otetaan vastaan... jne. Yksi tuttava sai sitä kautta ilmaise abc design vaunut ja vielä matkarattaatkin.Ja pienemmillä kirppareilla on usein myös yhdistelmiä, jos se siis ei haittaa että on vanhat.Kauppojen ja neuvolan ilmoitustaulut?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat