Vierailija


Lähtijöinä vanhemmat + kohta 2v. ja 4v. lapset, huoneistohotelli, ei aterioita, aamupalatarvikkeet ajateltiin hankkia kaupasta, mutta ainakin 1 lämmin ruoka/pvä ulkona. Suurempia ostoksia ei suunnitelmissa, mutta varmasti aina jotain pientä kivaa löytyy. Mahd. auton vuokraus päiväksi/pariksi mutta sitä ei tarvitse sisällyttää tähän budjettiin. Miltä 1000 kuulostaa?

Kommentit (6)

Kreetalla käynnistä on jo muutama vuosi, mutta silloin hintataso oli aika lähellä suomalaista. Jos siis ravintolasyömiseen kuluisi 20eur/nenä/ateria (aikuisilla ehkä enemmän, lapsilla vähemmän?), niin aamupalaan ja käyttörahaan jäisi n. 60eur per päivä. Luulisi riittävän. Ja halvempiakin ravintoloita Kreetalta löytyi, ainakin silloin kun itse siellä olimme. Retket yms. tietysti maksavat, mutta varmaan budjetoit nekin erikseen kuten auton vuokrauksen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jatkaa vielä, että supernirson esikoisen ravintolalasku jää ainakin suht pieneksi kun kelpuuttaa vain ranskalaiset... sen(kin) takia huoneistohotelli, että saadaan tehdä myös itse jonkin verran ruokaa (ainakin lapsille se päivän toinen lämmin..) että söisi viikon aikana jotain muutakin... ;)

Kaksi alle kouluikäistä lasta. Viikossa meni muistaakseni lähemmäs 2000 e, jossa kolmen päivän autonvuokraus. Söimme kaksi lämmintä ateriaa päivässä, ostelimme jotain (leluja, tuliaisia) mutta ei mitään kallista. Jotenkin sitä rahaa vaan palaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat