Vierailija

Seppo Mononen kirjoitti:" Yhteiskunnan [b]tärkein[/b] tehtävä pitäisi olla elinolojen järjestäminen niin, että perheen toimeentuloksi riittäisi isän työssäkäynti, ja että äideillä olisi mahdollisuus itse kasvattaa lapsensa."Miksi isälle ei anneta arvoa lastensa kasvattajana? Mikseivät lapsettomat ole yhtä arvokkaita yhteiskunnalle? Miksi nainen ei saisi käydä töissä?

Kommentit (6)

Sinänsä olen ap:n kanssa samaa mieltä, että ei äidin aina tarvitse olla kasvattaja. Mutta tuon demarikirjoittajan kanssa olen samaa mieltä, että perheessä saa olla vain yksi palkansaaja. Kyllä perheen olosuhteet pitäisi olla sellaiset, että toinen saa olla kotona hoitamassa lapsia, mikäli niin haluaa.Tämän lisäksi aina syy ei ole lastenhoito. Työttömyys ja sairastuminen saattavat aiheuttaa sen, että perheessä on vain yksi palkansaaja. Nykytilanteessa sen ainoan palkansaajan kannattaa jäädä työttömäksi tässä tilanteessa, koska silloin elää paremmin kuin yhden palkalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on myös sitä mieltä, että perheen olisi elettävä myös yhden tuloilla. Näin ollen myös yksinhuoltajien tilanne paranisi jne. Mutta siis on väärin tehdä tulojen tason tarkastelusta sukupuolikysymystä.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat