Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

olen yli 30w naimisissa oleva pienten lasten isä. ongelmana on ollut suhteessamme melkein aina se, ettei vaimo halua seksiä juuri koskaan. en muista olisikohan vaimo koskaan edes tehnyt aloitetta seksin suhteen liitossamme. itse olen kovasti seksinnälkäinen mies ja haluisin vaimoani kovasti. olen täysin kyllästynyt ruinaamaan seksiä ja tyydyttämään itseni omin käsin. asiasta on keskusteltu ja asiaan pyritty kiinnittämään huomiota molempien osapuolien osalta, mutta mielestäni täysin tuloksetta. jatkuva puute tekee hulluksi ja huomaan kuolaavani kadulla jo kivannäköisten naisten perään. olisin varmasti parempi mies ja isä, jos saisin enemmän seksiä.

kuinka helpotan oloani?

Sivut

Kommentit (23)

että tälläkin palstalla on niin paljon puutteessa eläviä... eipä kai siinä muu auta kuin puhuminen asioista ja toivo paremmasta huomisesta tai radikaalisti vain kumppanin vaihtaminen.taidan olla aika onnellisessa asemassa, kun saan silloin kun haluan ja minua halutaan usein. :)nainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten tuo syrjähyppiminen auttaa mitään? Tuskin se saa vaimoa yhtään halukkaammaksi jatkoa ajatellen. Minulla on saman suuntainen tilanne, tosin asetelma on päinvastainen mieheni pihdatessa. En tiedä... vaikka haluan seksiä, niin kyllä haluan sitä juuri tasan tarkkaan siltä ihmiseltä, jota rakastan. Jos haluat seksiä vaimoltasi niin se varmaan myös liittyy siihen, että haluaisit hänen haluavan sinua. Tietyn henkilön seksuaalista huomiota ei voi valitettavasti baaripanoilla korvata.Jos oot muissakin asioissa teidän perheessä sellainen ihminen, jonka päätöksistä ehdotuksista ja aloitteesta tapahtuu moni muukin asia, niin kannattaisi pyrkiä pienillä teoilla ja puhumisella siihen, että molemmat olisivat tasa-arvoisia ja kumpikaan ei pomottaisi toista. Jos mies päättää kaikesta ja on päällepäsmärinä voi naisella olla helposti sellainen olo, että asuu isähahmoisen miehen kanssa turvallisesti holhottuna ja harva nainen haluaa isänsä kanssa seksiä.Tällaista tuli mieleen, saattoi mennä pieleenkin, mut jos jossakussa herätti yhtään mitään ajatusta niin hyvä niin.

salarakas, rakastaja, joka samanlaisessa tilanteessa ja jonka kanssa synkkaa hyvin sängyssä. Joku jota vois oppia tunteen fyysisesti ja psyykkisestikin jonkun verran ja että tämä suhde voisi vanhetessaan säilyä ja syvetä muttei johda yhdessäoloon perinteisessä mielessä..tällainen olisi haussa 8:lla =)

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


vaan otan haasteen vastaan, jos laitat jonkun meiliosotteen.. :Pnro 17


Mielelläni, mutta en tänne julkiseksi. Pitää keksiä joku muu tapa?
ota väliaikanen osote luukku . com , hotmail . com tms :) mistäpäin oot?itse (mies) ajattelen ihan samalla tavalla. Ei syrjään hyppiminen mikään ratkaisu tuohon ole. Jos on kokenut hyvää seksiä parisuhteessa niin tietää että ei sitä korvaa mikään tuntemattomien eukkojen jyystäminen humalassa. Ehkä jos kuukausia tai vuosia on joutunut olemaan ilman niin sitten sekin käy ensiapuna.

Minulla on ollut nuorempana kymmeniä irtosuhteita ja voin kyllä rehellisesti sanoa että vaikka niissä oli jotkut " teknisesti" tosi hyviäkin niin ne oli silti vain seikkailua ja sitä että sai uusia kokemuksia.

M

Suht samanlainen tilanne on minulla, 30v naine olen, ja olen ollut mieheni kanssa 7v, meillä on 2 lasta. Alusta asti olin halukkaampi, aluksi seksiä oli n.2-4 kertaa/kk..nykyisin tilanne on se, että tänä vuonna on ollut kerran. En halua tähän alistua, ja olen miehelleni puhunut paljonkin tästä. Mutta tuntuu että puhuminen vaan vähentää entisestään seksiä, ehkä mies saa paineita tästä? Mielestäni on tosi kummallista ettei miestäni kiinnosta. Ei jaksa, ei kiinnosta. Niin paljon on miehiä joita kiinnostaisi lähes aina mutta enpä sitten sellaista valinnut.. En voisi ehkä haluaisi mitään salasuhdetta tähän rinnalle. Niinpä ilman tässä ollaan vaan. Jos jollain on hyviä ideoita niin otetaan vastaan.

tollaisia suhteita, joissa toisella osapuolella samankaltainen tilanne eli kummatkin tahoillaan varattuja. seksi on ollut hurjan hyvää eikä sitä tartte kuitenkaan olla päivittäin. näitä tapauksia on vaan pirun vaikeeta löytää... lähden mielelläni leikkiin mukaan, jos joku seksinnälkäinen mies tarjoaa tilaisuuden... ;) kemioiden pitää toki natsata.nro 8

Vaikka tietysti voi raahata puolison terapiaan ja pohdiskella syntyjä syviä.. Mutta en minä ainakaan jaksa semmoista, liika pitkä ja raskas tie ;(N30

Vierailija:

Lainaus:


Paikkakunta selviää kun kirjoitat minulle ;)

justaman1 ja hotmaillissa ollaan.
Korjaus edelliseen olen siis Luukussa, sori.

Vierailija:

Lainaus:


vaan otan haasteen vastaan, jos laitat jonkun meiliosotteen.. :Pnro 17


Mielelläni, mutta en tänne julkiseksi. Pitää keksiä joku muu tapa?

huojentavaa kuulla että on muitakin samassa tilanteessa. olen usein juuri miettinyt että ihannehan olisi, jos löytäisi jonkun joka olisi myös samanlaisessa suhteessa ja olisi kiinnostunut tekemään asialle jotain. pettäminen ei varmasti koskaan hyvä asia, mutta en näe tällä hetkellä muita vaihtoehtoa..laittakaa rohkeasti sähköpostia tulemaan..;)

Älkää kiusatko.

Vaimo ei anna ja olenkin monesti miettinyt pitää alkaa etsia maksullisia naisia. Unelmahan olisi jos löytyisi samanhenkinen nainen joka on samassa jamassa oman miehensä kanssa. " karvat" nousee pystyyn kun ajattelenkin yhteisiä taapamisiamme salaisessa paikkassa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat