Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onko hyvä?

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

titinalle taloa tässä ollaanki menossa katsomaan ja sitten jos siinä kylpylähotellissa ollaan pari vrk. termestä varasin huoneiston.. onko teillä nelonen kokemusta siitä hotellista?

Meillä oli sieltä sellainen " tähtihuone" eli vähän paremmin sisustettu tms. Oli kiva, siisti ja tilava huone. Tavallisista Termen huoneista en osaa sanoa mitään. Termestä on pisin matka kylpylään, mutta itse ainakin tykättiin, että tuli aina aterioiden päälle " pakollista" liikuntaa. Titi-nallen talo on lähimpänä juuri Termeä. Hyvää matkaa teille Ikaalisiin! Itsekin ollaan sinne taas elokuussa suuntaamassa.-4-

sieltä pääsee Maininkiin sellaista yhdysputkea pitkin hipsimään :) Käsittääkseni ero Maininkiin Termellä ja Kylpylähotellilla on siinä, että ovat huoneistohotelleja omine keittösyvennyksineen ja taas Maininki on hotelli ja siellä ei ole keittomahdollisuutta, vaan baarikaappi. Ja tuo Maininkihan on samassa rakennuksessa kuin kylpylä, joten se varmasti nostaa hintaa. Ikaaliassa ei myöskään ole keittosyvennystä, vaan baarikaappi (ainakin siinä huoneessa, missä ollaan oltu) ja muistaakseni Ikaaliassa tarjoiltiin aamupala eikä sieltä tarvinnut lähteä aamiaiselle Maininkiin, kuten Termestä ja Kylpylähotellista.

-4-

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat