Vierailija

toisesta ketjusta tuli mieleeni.

Sivut

Kommentit (33)

istuu marketeissa kärryssä sillä hän on erityislapsi eikä meillä tulisi ostoksista mitään jos hänen perässään juostaisiin kaiken aikaa. Silloin kun ei ole paljon ostettavaa niin yritetään opettaa kauniisti käyttäytymistä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alitti sen painorajankin, joten ei katsottu siinä mielessä " pahaksi teoksi" . Poika itse viihtyi siinä ja halusi siinä istua. On ihan murtunutta miestä kun ei anneta hänen enää istua niissä. Niin tahtoisi vielä. Ja olisi se meistäkin paljon helpompaa jos siinä istuisi. Mut ei arvattu enää laittaa kun painoraja (15kg) alkoi tulla vastaan ja poika on niin pitkäkin että hankala hänet on siihen enää ees laittaa.Kyllä tuo kävellä jaksaa, ei se siitä ole kiinni koskaan ollut. Hän on halunnut istua ja se on helpottanut meidän ostoksien tekoakin kun on siinä istua nököttänyt. Nyt tuo sitten roikkuu kärryissä kun on niin tylsää kävellä niitä käytäviä pitkin..

Osaa kyllä kävellä nätistikin, mutta on sairastellut aika paljon (korvatulehduksia, keuhkoputkentulehdusta, kuumetta tms jatkuvasti, astmakin on) ja on joskus tosi väsynyt kun mennään kauppaan. Silloin istuu kärryissä, istuinosassa siis. Kun on terveenä niin kävelee, usein pikkukärryjä työntäen.

Ainoastaan tosi väsyneenä haluaa kärryyn/rattaisiin tai syliin tms. Ja silloin kauppareissu on parempi jättää väliin tai vain toisen mennä kauppaan ja toinen jää lapsen kanssa autoon.

Vajaa 4-vuotias tarkoittaa että täyttää pian 4 vuotta, ei mitään muuta. Tai jos heittosi oli tarkoitettu vitsiksi, oli aika huono! t. 14

Vierailija:

Lainaus:


Ruuhka-aikana istuu aina rattaissa. Kuljetaan bussilla kauppareissut eli kätevästi kaksi ruokakassia rattaiden tavaratilaan.
meidän nelivuotias ei osaa olla marketeissa kunnolla, inhoaa niitä yli kaiken, ja tietää, että tekemällä töllöntöitä pääsee pois. Jotenka, jos aikonen jotakin kaupasta saada ostettua, lapsi laitetaan tod. istumaan kärryihin.Eikä kyse ole siitä, etteikö jaksaisi kävellä, miten kellään tulee edes mieleen, että kyse olisi siitä?

joten yleensä ainoa vaihtoehto on istuttaa ostoskärryihin. Joskus saa työntää pikkukärryjä, mutta yleiseksi juoksemiseksi sekin tahtoo mennä.Erityisesti mua ärsyttää, kun lapsi tahtoo karkailla yhtenään :/

Hän kävelee reippaasti kaupalle, puistoon ja kaupassa ja vaikka välillä saakin muistuttaa kuinka pikkukärrejä työnnetään, niin menee tosi hienosti yleensä. Istumaan ei joudu enää kun ei mahdu (pitkä 3.5-vuotias).

Rangaistukseksi on käytetty vielä joku aika, ja tuplia on myös käytetty, mutta nyt kävelee jo joka paikkaan kesän myötä tai on seisomalaudalla. Maistuu ruoka ja unet paljon paremmin.

muuten työntää pikkukärryä. 2v 10kk vanha pikkuveli toisinaan tulee ihan mielellään kärryyn istumaan, mutta on jo niin pitkä, että nostaminen on hankalaa nyt kun olen viimeisellä kolmanneksella raskaana.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat