Vierailija

ultraäänitutkimukseen yms?

Meil synn. sydänvikainen lapsi, jonka kontrollit kunnallisella puolella venyvät joka kerta..

Mitähän nuo yksityisvastaanotot maksavat..?Kunnalliseen " terveydenhoitoon" hermostunut veronmaksaja-äiti

Kommentit (17)

Soittelin yksityiselle lääkäriasemalle ja mennään varmaan sinne keskusteleen kardiologin kans kontrollien siirrosta yksit puolelle ku saadaan sopiva aika varattua.

Olis yks stressinaihe elämäs vähemmän ku vois ite sopia kontrolliajan eikä " roikkua toisten armoilla" ..

Elämä kallis..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakuutuksista viis, en oo kait sanonut et ois rahasta kiinni ku on lapsen parhaasta kyse! Haluisin vaan tietää et onks kukaan vastaavas tilantees menny yksityiselle.AP

Meil tilanne on sellanen et sydämen voinninmuutoksien ei pitäis ees näkyä päällepäin ennen tulevaa leikkausta ni arvo siinä sit missä mennään!

Viimeks jo ekg-arvot oli rajoilla et aiheuttaa kammioseinän hypertrofiaa eli liikakasvua. Eli ei oo " kiva" ootella kuukausia yli sovittujen kontrollivälien..

Meil kontrolliväliks sovittu 6 kk ja totuus on lähempänä 9kk ollu..

Silloin ku käytii Lastenklinikal oli välit aika jämptit ja ajat tuli hyvissä ajoin..

*miettii jo muuttoa Helsingin puolelle*AP

Soita sinne Jorviin ja kysy missä tämä teidän lääkäri ottaa yksityisesti vastaan ja varaa aika. Saat ajan heti ja ei tarvii odotella. Aikaa ei myöskään peruta ja jotain saa takaisin kelalta. Musta ihan järkevä juttu, säästät aikaa ja hermoja itseltäsi.

jossa ei vak. virkaa vaan 2pv viikos on Lastenklinikan lääkäri vierailulla..

Nytkin seuraavat elokuun puolivälin jälkeen.

Meiän poika luokiteltu täl hetkel 3-luokkaan ja kontrollivälit venyy kuukausikaupalla alkuperäisestä kontrollissa sovitusta välistä.

Siks aattelin jo suutuspäissä et alan käydä yksityispuolella kontrolleissa.. Juu tiedän et ovat Lastenklinikan lääkäreitä, eräskin heistä on juuri " se" joka pelasti ammattitaidollaan poikamme hengen 3pv iässä :)AP

Meil kans " pitäis" olla syyskuussa kontrolli, tosin todnäk venyy.. Näin annettiin ymmärtää.. :( No, ennen joulua ehkä kuitenkin.. ÄÄh..

Elokuun puolivälis nimittäin tilanne tsekataan uusiks kait sit kiireellisyyden mukaan.. Ja vastaanottoja on vuoden loppuun kait ma ja pe..AP

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat