Vierailija

Voiko peräpukamat vaivata kutinalla vain öisin? Peräaukon suulla tuntuu sellaista kihelmöintiä, kuplintaa ja kauheeta kutinaa! Mitä voisi olla? Kihomatoja ei pitäisi olla!

Sivut

Kommentit (16)

Eli samana päivänä kun lääke vai vasta seuraavana päivänä? Pitääkö tosiaan lakanat vaihtaa joka päivä ja miten kauan näin? MIllä olette pyyhkineet ovenkahvoja tai miten usein vaihtaneet alusvaatteita lapsilla?

Mutta jos sitä kutinaa on vain ÖISIN, niin uskoisin kyllä olevan kihomatojen tai muiden matojen aiheuttamaa. Luulisi peräpukamien ym kutisevan myös muulloinkin kuin yöllä.

sit vähän tullut!Eli voiko peräpukamat tosiaan aiheuttaa kihelmöintiä, kipua, kuplintaa ja vain öiseen aikaan sitä kutinaa peräaukossa?

mutta niinpä se hävisi kun laitoin sitä voidetta. Tästä on jo yli puoli vuotta aikaa, eikä ole enää kutittanut. Se oli siis hirveetä kutinaa ja raavin niin että verta tuli.

20.

Jos kihomadoista olisi kyse, kai Pyrvin-kuuri edes hetkeksi helpottaisi? Vaikka sitten tartuna uudestaan jostain tulisikin. Sitä paitsi minulla on tämä ongelma ollut jo useamman kuukauden, eikä muilla perheenjäsenillä ole vastaavaa. Jotain muuta kyllä veikkaan, alkavat peräpukamat minulla kyllä on, ja ehkä ulosteen pidätyskykykin synnytysten jälkeen huonontunut, jostain olen lukenut että voisi aiheuttaa kutinaa..

minulla oli vastaavaa kutinaa, ja juuri peräaukon suulla ja mielestäni sisäpuolella - haaveilin ajatuksesta työntää topspuikko ja rapsutella sillä, sen verran kaamea kutka oli. Tuli nimenomaan iltayöstä ja yöllä.

Sitten totesinkin lapsella kihomatoja (tarhassa paljastui epidemia), lääekuurin jälkeen kutina loppui kuin seinään.Kokeile syödä lääkekuuri ( ja ne siivoukset), sillä se selviää.

Helpottunut

Ajattelin kertoa omasta tilanteestani ja siitä kuinka helposti sain lopulta apua. Minulla jatkui 15 vuotta peräaukon kutina ja mitään peräpukamia ei lääkäri havainnut. Ensimmäisellä kerralla peräaukko tutkittiin, ja lääkäri käski kokeilla Gyno Daktarin jauhetta, joka ei vienyt pois vaivaa. Selkeää sieniesiintymää hän ei kyllä nähnyt siellä. Toisella kerralla kävin yksityisellä, jossa otettiin varmuuden vuoksi kihomatotestit ja sieniviljelykset, jotka sain itse kuljettaa kolme kertaa laboratorioon. Samalla lääkäri määräsi Hydrocortison-voidetta. Tiesin jo ennen labratulosten valmistumista, että olin vihdoinkin saanut apua todella pitkän kestäneeseen vaivaani, joka oli tuo Hydrocortison-voide levitettynä pari kertaa päivässä puhtaalle iholle. Kutina hävisi jo muutamassa päivässä ja pystyn taas elämään onnellisempaa elämää :))) Kutina oli pahinta öisin, mutta ei ne kuitenkaan kihomatoja olleet, joten älkää syökö turhaan matokuureja, ellei lääkäri ole niitä teillä todennut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat