Vierailija

Mitä housuja te muut käytätte pienillä vauvoilla (3kk)?Olen tähän asti käyttänyt puolipotkareita ja kangashousuja mutta mitä niiden lisäksi?Onko jollain merkillä (muu kuin H&M) esim. pehmeitä trikoohousuja jotka eivät olisi liian kuumia ja joissa olisi esim. suorat lahkeet?Muita vaihtoehtoja?

Kommentit (7)

tosi ihania väljiä ns ohuita collegehousujaja h&m myi joskus myös aivan mega ihania housuja. Ostin monet eri kokoa ja väriä :D

Leveä vyötärönauha, ei päässyt puristamaan. Leveät, suorat ns löysät lahkeet :)Meillä meni myös niin että käytettiin keväällä, alkukesästä pitkinä housuina ja kun kasvua tuli niin loppu kesästä meni caprina :D

tosin poika oli silloin jo 6kk, käytössä Anttilasta ostettuja trikoo housuja, bobosta trikoohousut, Vendin ohuet college housut. Kinderiltäkin oli jotkin ohuet college housut. Sitten oli sellaisia suoria kangashousuja. Nyt näytti olevan ainakin Citymarketissa ohuita college housuja vauvaosastolla, mutta niissä oli resorit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miellä on käytetty H&M:n trikoohousuja ja nyt tilasin netistä muutamat. Toiset näistä oli Molokids-merkkiset kukkahousut, jotka ovat tosi ihanaa kangasta! Käyttökokemusta ei vielä pitkältä ajalta ole, mutta ainakin tähän asti (muutama pesu takana) ovat säilyneet kuin uusina.

Lindexin velour- ja collegehousuja. Samaisesta kaupasta löytyy myös pienille (ainakin tytöille) ohuita trikoohousuja / legginsejä. H&M:lta meillä on käytössä collegehousuja erivärisinä.

Näiden kaikkien housujen hinnat eivät päätä huimaa, noin 4-6e/kpl ja nuo Lindexin housut ota 3 maksa 2.

elokuun vauvalle Po.Pin, Mexxin ja Gantin ohuita trikoohousuja.Gantit on noista kaikista ohuimmat ja tosipehmeät. Ne on kyllä niin ohkaiset, että mietin, kestävätkö pesuja, mutta kovasti niitä tytöt kehui Tyyliblogissa, joten ostin. Stockalta löytyi valkoisena ja raidallisena (samoin Mexxin valkoiset, tosin ostin ne jo tammikuun alesta :-).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat