Vierailija

Olen 173 cm, ja painan 68 kg. Ei siis hirmuisesti ylipainoa, kuitenkin sen verran että olen tosi tyytymäton kroppaani.

viikonloppuna kävin kaupoissa ja en voinut ostaa mitään vaatetta koska en pidä isosta mahastani ja haluan ne mitat mitkä mulla oli 4 vuotta sitten ennen nuoremman syntymää.Olen kokeillut paljon eri vaihtoehtoja, en kuitenkaa ole mitään kallista diettiä ostanut. Jotenkin vain en osaa itse tätä pudottaa. Kaalidiettiä en kestänyt. Lentoemäntä dieetti oli liikaa.Onks kellään kokemusta nutriletillä? Karppaaminen ei minulle sovi

Kommentit (5)

5 päivän dieetin aikana ei ehdi paljon laihtua, mutta oppii syömään vähemmän ja siitä se uusi elämä alkaa. En laihduttaisi kaikkea millään ihmedieetillä, muttta itselleni Nutrilett antoi kivan alkusysäyksen.Nyt on heinäkuun alusta 7kg poissa. Jatkan ihan tavallisella kevyellä ruokavaliolla ja liikunnalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensiksikin, 10 kiloa on paljon noista mitoista. Aseta tavoite pienemmäksi ja pidä sitten tuumaustauko.Toiseksi, aineenvaihduntasi on erilainen kuin 4 vuotta sitten. Dieetillä saat apinon alas, mutta ilman ruokavalioremonttia se ei pysy alhaalla. Ihan sama tehdä se remontti nyt ja pudottaa sillä se paino hitaammin alas.Karppaamisesta voi poimia hyvät jutut. Jätä nopeat hiilarit ja lisää proteiinia ja kasviksia. Rasva vähemmäksi (tämä on vastoin karppauksen ideaa), laatu paremmaksi.Minuun ja omaan käsitykseeni ruoasta, liikunnasta ja painonhallinnasta on parhaiten sopinut Kutrin tapa (löytyy kutri.net tms nettisivusto). Sillä sain oman painoni alas 5 kg viime talvena (177 cm, 72 kg:sta 67:ään)

ja se sai minut motivoituneeksi, joten itsekin olen nyt aloittanut tuon 10 kg urakan. Yritän etsiä sen ketjun, ja nostaa. Se oli jotain haluatko kysyä jotain onnistuneelta laihduttajalta... (ps. kiitos tuon ketjun ap:lle, laihdutusinspis iski taas!)

vauhti ei päätä huimaa, mutta nyt vasta tajuan, että näin hitaasti sen pitääkin laskea, että pääkoppakin ehtii muutokseen mukaan. Minä kun EN halua kiloja enää KOSKAAN takaisin. Nutrileteilla, vissydieteillä tai vastaavilla käy just niin. Kymppikilo lähtee nopeesti, mutta tuleekin takasin korkojen kera. Se on NIIn totta (koettu on). Pakko se on ollut todeta kantapään kautta, ettei oikotietä onneen ole. Hitaasti, mutta varmasti siis.

valitse sellainen tyyli, jota jaksat jatkaa vaikka lopun elämääsi. Älä siis jätä MITÄÄN kokonaan pois, kevennä vain. Sokerista kannattaa ensinksi tosin vierottua, kaksi viikkoa olet täysin ilman karkkia, pullaa, vaaleeta leipää, riisä, pastaa. Sitten helpottaa.vaalea leipä on jäänyt multa pois kokonaan, samoin herkut (paitsi lauantaisin, jolloin herkkupvä!) Olen kohtuullistanut ruokailuani, syön vähän, mutta usein. Täysjyväpastaa, ruisleipää, hedelmiä, kasviksia. Lihaa syön aniharvoin.Aluksi laskin painonvartijoiden pisteitä, nyt ne tulee alitajunnasta jo suoraan laskematta. Päivän ruuat on helppo jo miettiä, tiedän suunnilleen, mitä kannattaa syödä, jotta on kylläinen olo, mutta paino laskee/pysyy samana.Jumapalla käyn noin 2 kertaa viikossa, enempää en ehdi. En siis perusta liikuntaaan laihtumistani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat