Vierailija

.

Kommentit (22)

parhaasta päästä on lapsien vaatteet ja käytettynä en viitsi ottaa kun mies ei tykkää.. itse kyllä kelpuuttaisin :)tosin piha vaatteiksi vain..rivarissa asutaan ja omahan tää on.. neliö tosin 150nelötä..lapset sotkee, mut onneks mies jaksaa siivota enemmän kun minä itse.. olenhan pidempiä päiviä töissä kuin hän.. tosin nyt lomautettuna mieheni ja nauttii lapsien kanssa laatu ajasta kotona...sit kun siivous vimma iskee niin puhdasta tulee :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

no itse kehumiset sikseen...onhan se rankkaa kotonakin, mut ihana tulla kotiin kun on siistiä miehen jäljiltä..aikoinaan tosiaan kilpailin ja menestystä tuli hyvin ja nykyään kun oli tossa muutaman vuoden kotona niin itse varmuus on nollissa taa kun töihin palasin...no ihan hyvä vaan et ei kusi hurahda päähän vaikka olen kehuja kovastin saanutkin..olen tätä tyyppiä et jalat vankastin maan pinnalla...kyllä arvostaa taas miestä ihan eri tavalla kun jaksaa lapsien kanssa olla kotona ja vielä siivotakkin, että vaimolla olisi mukava palta kotiin töistä...meillä ei ole mikään unelma avioliitto, mutta kaikessa oppii elämään jos vain haluaa ja olen sitä mieltä että avioliittoa ei ole tehty säjettäväksi. en tosin hyksy väkivaltaa yms..siis jos moista olisi ero tulisi...mut ihana, et jaksatte kuunnella ja vastailla :)palstailija jo vuodesta 1999 lähtien :D

toisaalta toivon lisää lapsia, mutta toisaalta pelkään seuraavaa synnytystä ihan kauheastin kun viimeisin oli niin kamalan kivulias. voden välein on lapset melkein tullut ja avioliiton sisällä ;)mitä muita mielikuvia saatte minusta??

a) Olet lestadiolainen

tai pahempaa

b) Sinulla tulee olemaan huono taloudellinen tilanne; todennäköisesti et ole saanut itsellesi opiskeltua kunnon ammattia ja näin ollen et tule pääsemään kunnon töihinkään. Tai sitten onnellisen autuaana kuvittelet ettei sinun tarvitsekaan kun miehesi tienaa niin hyvin (mitä tuskin sinun ikäinen) ja joskus huonolla tuurilla olet sitten kuin nalli kalliolla köyhänä.

sinulla on rumat ja virttyneet (todennäköisesti mustat trikoohousut), joskus olleet hienot, vanhat vaatteet ja likainen, kotona punaiseksi värjätty tukka, yleensä ponnarilla. Lastesi vaatteet ovat kirpparilta tai tutuilta perittyjä, ei nekään niin hienoja, mutta kuulut siihen kastiin joka ei tarvitse Reimatecejä kun muillakin pärjää ihan hyvin ja Reimat onkin todellisuudessa vähän huonoja. Asutte kerrostalo kolmiossa, jonka sisustus on vähän niin ja näin, mutta kun nuo lapsetkin niin sotkee jne... :)

pa-ka.. eli parturi kampaaja ja tällä hetkellä töissä ja nautin todella.. palkka on reilusti yli 2000€ kk koska olen yrittäjä...

en oikeastaan halua edes kotona laiskotella vaan mielummin olen töissä...

olen suomen mestari alallani ja siksi asiakkaitakin riittää..-ap-no mitäs muuta ajattelette minusta... ollan tai jo yön ratoksi tässä istuskelen :)

Haluat olla vain kotona lasten kanssa etkä opiskella mitään ammattia. Kotiäitiys on sinulle riittävä asia tässä elämässä. Et tiedä mitä haluaisit joten teet lapsia.

noissa Suomen mestari kampaajissa yhtään sinun ikäluokkaasi sopivaa... Joskus aikoinaan olen saattanut itsekin selittää unelmaani elämäksi...

No, jatka kasvamista, kyllä haaveet joskus toteutuu ;)

Hyvää joulunaikaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat