Vierailija

On vaikea olla miettimättä toisten kauniita kotia ja niitä vähitellen murtuneita omia unelmia, joita meilläkin oli kun asunto ostettiin. Nyt on vaan lainat niskassa, evakkokämpässä asutaan ja vyokraa maksetaan, riita myyjien kanssa ja epätietoisuus saako tuosta "unelmastamme" koskaan korjattua asuinkelpoista. Jotain joulua toki yritetään kehitellä, toiv. ei saada homekodista tuoduista joulkoristeista mitään oireita, kun varaa ei ois tähän hätään uusiinkaan.

Kommentit (14)

kuntotarkastus tehtiin meilä 5 vuotiaaseen taloon. kaikki ok. vuosi asuttiin sairaana. uusi tarkastus eri taholta,päin persettä rakennettu ammatti ihmisen silmmän. tutkimuksia ja tuloksia.asunto asumiskelvoton. lopulta kuultu miten entiset asukkaat ei voineet asua kunniin allergisoiva tlo.tämä pistää vihaksi.

350€kk ruokaan jää 5hkl.vuosi muutosta ja yöt valvon koska asia eietene. myyjä piilottelee.käräjillä jonotetaan vuden päästä käsittely. siihen asti meidän perhe kärsii näläsät koska sossu ei tunne käsitettä että maksat lainaa ja vuokraa plus tupla sähköt ja vakuutukset.ei jaksa edes ajatella joulua.

tämä helvetti päätyy vain kuolemaan

Lainaus:

ja ei tarvitse ostaa yhtään mitään asuntoa.Ne koirat löytää hometta aivan kaikkialta, mm. teräspalkeista joissa ei edes home kasva.Nimim. töissä kiinteistöalalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omaa vasta katsellaan..Mutta halusin vaan tulla toivottamaan Hyvää Joulua ja toivon että asianne järjestyy hyvin!

Miten muuten asunnon homevauriot jäi huomaamatta ostaessa? Miten ne teille sitten myöhemmin tuli ilmi?

pienen poikani kanssa, olimme koko ajan sairaina ja luulin

että kaikki johtuu poikani päiväkodin aloittamisesta....

onneksi olimme vain vuokralla - vaikka vuokranantajan mielestä

syy oli minussa koska olin tuulettanut väärin!!

Tsemppiä teille, pitäkää perhe koossa, se on kuitenkin kaikista tärkeintä!

Toivottavasti löydätte jostain hitusen jouluiloa ja voitte unohtaa tuon kamaluuden jouluksi. Isompana lapset ymmärtävät kyllä, että juuri siksi ei vanhoja leluja ja piirrustuksia ole, että äiti ja isi halusivat suojella. Tämä hetki on raskain.Ja niille viisastelijoille, jotka luulevat, että hometaloja ostetaan vain ilman kuntotarkastusta, voin sanoa, että kuntotarkastus ei lähellekään aina kerro totuutta. Syita on monia. Inohttava tulla lyömään lyötyä. Saisitte hävetä!

Kuntotarkastus maksaa hintansa takaisin, tarkoitan ammattilaisten huolella tekemiä oikeaoppisia tarkastuksia.Kannattaa hankkia tietoahttp://www.heli.fi/home/tässä yksi linkki asiantuntevalle foorumilleLisäksi homekoiran palkkaaminen (koira ja ohjaaja) kannattaa sillä koirat ei erehdy.Olen taistellut home- ja kosteusvaurioisessa huoneistossa vuokralla asuneena asian parissa jo pitkään. Muutimme pois ja nyt asumme hyväkuntoisessa asunnossa.

Oikein oikein oikein paljon voimia teille tilanteeseenne. Tasan vuosi sitten me olimme vastaavassa tilanteessa, muutettiin evakkokämppään ja laskettu aika 28.12. onneksi meillä myyjä kantoi vastuunsa ja asunto saatiin kuntoon ja ollaan nyt asuttu takaisin omassa asunnossa.

Tilannettanne ei voi ymmärtää kukaan muu kuin sen kokenut :((

Voi kun kaikki päättyisi hyvin teidänkin kohdalla.VOIMIA

mutta ei ole enään voimia.ihmisten julmuus myydä tiedostaen vaarallinen talo eteenpäin vieläpä lapsiperheelle silmät kirkkaana saa raivoon. vanhin 5v itkee menetettyjä leluja ja piirustuksia.ei ymmärrä miksi meilä näin.miksi ei vanhemmat suojannut pahalta.keskimmäinen kymmenien korvatulehusten jäliltä huonokuuloinen.toivottavasti paranee joskua.itselläjäi inhottava "kyky" reakoida homeeseen,naama punaisena ja äänen menettäneenä.

myyjät rikkaita,jep, monta taloa rakentaneet.voisivat myöntää tahallisuutensa virheisiin koska jättäneet kosteuseristykset kaikesta pois.

pistää vihaksi.

ja ei tarvitse ostaa yhtään mitään asuntoa.Ne koirat löytää hometta aivan kaikkialta, mm. teräspalkeista joissa ei edes home kasva.Nimim. töissä kiinteistöalalla

Jos saan joskus lottovoiton, omistan sen meidänkaltistemme auttamiseen. Tällä hetkellä en voi muuten auttaa kuin lämpimin ajatuksin, omat rahat menneet.Ja sinulle, olitkohan 9, sehän on hyvä jos myyjä on rikas! Saatte ainakin rahaa, vaikka kestäsisi.

Mekin olemme olleet samassa tilanteessa. Se oli kauhea paikka. Kokonaisvaltainen katastrofi josta ei näyttänyt ensin olevan mitään ulospääsyä. Mutta kaikki selvisi aikanaan. Sinunkin täytyy vain uskoa siihen.Joku kysyi miksi näitä ei huomaa asuntoa katsoessa. Joskus on niin pahat vauriot että ne huomaa jo simällä, nenällä. Mutta suurin osa kosteus- ja homevaurioista on rakenteiden alla. Ei edes haise välttämättä. Huomaa siitä että alkaa sairastella, olla kurkku kipeänä aamuisin, pää raskas tai sitten siitä kun aletaan remontoida ja purkaessa tulee ikäviä yllätyksiä.

Me olemme asuneet nyt puoli vuotta vuokra-asunnossa, jossa on hometta ainakin remontoidun kylpyhuoneen pintarakenteiden alla, mahdollisesti viereisessä huoneessa ja vaatehuoneessa lattiarakenteissa. Kukaan perheessä ei ole oireillut yhtään mitenkään, ja kun asunto muuten on aika luksus, niin ajateltiin asua tässä vielä toinenkin puoli vuotta ennen kuin häivytään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat