Vierailija

Huolestuttaako, minua ainkin huolestuttaa..luvun lama"

20.12.2008 13:36

Paavo Lipponen luonnehti talouskriisiä Ylen Ykkösaamun haastattelussa harmageddoniksi.Oletko huolestunut talouden näkymistä?

77% 23%

Ääniä 6438Oletko huolestunut synkistä talousnäkymistä?

Lue myös

Katainen pelottelee talouden talvisodalla

Entinen pääministeri, nykyinen konsultti Paavo Lipponen kertoi lauantaina Ylen Ykkösaamun haastattelussa olevansa huolissaan talouden nykytilasta. Hänen mielestään tilanne on nyt pahempi kuin 1990-luvulla, koska tällä kertaa talouskriisi vaikuttaa maailmanlaajuisesti.Valtionvarainministeri Jyrki Katainen vertasi kriisiä talvisotaan, mutta Lipposen mielestä vertaus ei ole osuva.- Minusta tämä alkaa olla enemmänkin harmageddon, hän pamautti viitaten viimeiseen taisteluun.Lipposen mukaan talouskriisi on yksi merkittävimmistä uutisaiheista tällä hetkellä. Hänen mielestään Suomen pitäisi panostaa deflaation eli yleisten hintojen laskun torjumiseen. Ratkaisukeinona hän pitää elvytystä.

Sivut

Kommentit (38)

teitä yhtään naurata tuo armageddon-kommentti? Sehän tarkoittaa maailmanloppua! Paavo on siis sitä mieltä että nyt tulee maailmanloppu kun maailmantalous vähän yskähtelee. Voi että tuokin vähäjärkinen on joskus ollut pääministerinä.

minusta on viisasta kuulla niitä jota ovat eenmmän perillä asioista. Tuskin se nyt ihan puppuakaan puhuu, Kaitainenkin varotteli kovasti kovista ajoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ahtisaaren Nobelista. "Otettiin sitten Päivi, kansanedustajan kanssa" shamppanjaa vai mitä se nyt oli... Päivi kansanedustajan? Mikä mahtaa olla Lipponen Päiville?

peto ei ole kylläkään mikään ihminen. koko ilmestys on pelkkää symboliikkaa, Ilmestys puhuu maailmanvalloista eikä kukaan ihminen yksin ole mikään antikristus. Se on maailman valtojen yhteinen Jumalan vastainen henki.

Ilmestyksen voi tajuta vain ihminen jolle Jumala antaa ymmärryksen, niinhän siellä on. Sen ei ole määrä edes avautua kaikille.

Monet sitä lukee, mutta harvat sen ymmärtää.. niinkin siellä on.

Obamakin on ihan tavallinen ihminen, ei mikään ihmispeto.

Kaitainenkin varoittelee syvästä lamasta, eikä ole mikään demari.

En ymmärrä, tämähän on jo tosiasia, eihän tässä enää pelotella, tässä

todetaan kuinka asiat ovat.

se olisi esitetty vuosi sitten. Vielä kesällä kärkipoliitikkomme olivat sitä mieltä, että finanssikriisi ei koske Suomea. Nyt sitten kilpailevat kuka esittää synkimmän ennustuksen.

Nimenomaan Raamatussa. Se uusi aika on sitten siellä taivaassa. Lue Ilmestyskirjaa.Lainaus:

se on tämän asiainjärjestelmän ja siis maailman hallitusten/valtojen loppu, mutta EI maailmanloppu, ei suinkaan!. Se on entisen maailman loppu ja UUDEN ALKU!Kyllä Lipponen tietää mitä se tarkoittaa, hän kyllä tuntee tämän termin

ja tuntenee Raamattuakin.

antikristuksen aikaa. Barack Hussein Obama monilta osin täyttää tulevan antikristuksen tuntomerkit. Antikristuksen valtakunta tai New World Order (mistä Obama, Brown ja Lipponenkin puhuvat he kun kuuluvat näihin Vapaamuurari/Bilderberg-klikkeihin, jonka tähtäimessä on New World Order) on globaali valtakeskittymä, jossa on vain yksi johtaja, yksi hallitus jne.Raamattu on ennustanut tämän jo 2000 vuotta sitten.Muistakaa sitten, että on parempi olla ottamatta mikrosirua tai vastaavaa oikeaan käteen tai otsaan (pedon merkki) vaikka se kuulostaisi miten hienolta tai kätevältä ajatukselta tahalta."Jotta tämä "pedon merkki" saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, se tarvitsee voimanlähteeksi litium-pariston itseensä. Litium-paristo varaa itseään. Sen takia ihmisestä tutkittiin paikkoja, joissa lämmönvaihtelu on suurin. Havaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsa ja oikean käden selkämys. Nämä paikat mainitaan jo Raamatussa, eli tämä todistaa sen, että Jumala on raamatussa ilmoittanut jopa tuhansia vuosia etukäteen, tulevista asioita, uusitestamentti kirjoitettu noin 2000 vuotta sitten. (Pedon merkistä mainitaan ilmestyskirjassa)"Johanneksen ilmestys 13 luku:"Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: Pedon nimi tai sen nimen luku."Barack Hussein Obaman varapresidentti Joe Bidenhän on jo kovasti pedannut tätä mikrosirun käyttöönottoa. Niitä on jo valmistettu jo miljardeja.Ja kaiken tämän petovallan takana on itse Saatana. Ei siis mikään ihmisten salaliitto, vaan itse paholainen, joka toimii tämän vallan pääarkkitehtinä.

En ymmärrä miksi kannattaa lietsoa paniikkia tavallisiin tallaajiin, joihin minäkin kuulun. Sillä saadaan aikaan varma säästövimma eikä ainakaan auteta.

Selkeä pyrkimys on palkkojen kehityksen hallintaan ja taata kotimainen, eurooppalaisittain halpa työvoima. Tässä ollaan tekemässä lamaa.

Oli tarkoitus tehdä vain 250000 työtöntä ja sitten homma karkasikin käsistä. Kyllä kabineteissa on taas sovittu ja solmittu asioita joista ei kansalle kerrota.

Lainaus:

Kaitainenkin varoittelee syvästä lamasta, eikä ole mikään demari.

En ymmärrä, tämähän on jo tosiasia, eihän tässä enää pelotella, tässä

todetaan kuinka asiat ovat.

Se on symboolista tekstiä se Ilmestys, pitää tuntea Raamattua laajemminkin jotta ymmärtää sen merkityksen.

Siellä puhutaan myös niin ahdistavista ajoista mitä ei aiemmin ole ollut eikä

myöhemminkään tule.

Maa pysyy iäti ja nöyrät jäävät siihen jäljelle, sanoo myös tämä Iso Kirja.17.

Tästä lamasta selvittäisiin paljon vähemmällä, jos kuluttajia ei suotta peloteltaisi. Tärkeintä on nyt vaan luottaa tulevaan ja kuluttaa mahdollisimman normaalisti. Käyttäkää halvat korot ja asuntojen hinnan lasku hyödyksenne ja vaihtakaa asuntoa. Tai ostakaa auto. Tukekaa kotimaisia yhtiöitä.Lainaus:

Selkeä pyrkimys on palkkojen kehityksen hallintaan ja taata kotimainen, eurooppalaisittain halpa työvoima. Tässä ollaan tekemässä lamaa.

Ei sitä ole koskaan kiinnostanut pärjääkö polvijärven mummo tai tamperelainen keskiluokkainen perhe, saatika työttömät. Jos talous ei ole jatkuvassa noususuhdanteinen niin Paavo lainailee jo raamatusta lauseita. Ei, talous ei merkitse paavolle työpaikkoja ihmisille vaan ainoastaan tuloja taloudelle ja investointeja koneisiin.

sen verran olen kolhuja kokenut, että varon toivomasta kenellekkään tässä elämässä epäonnea. Sen toivominen tulee vastaasi 100 % varmuudella tavalla tai toisella.

siis saatanasta. No mistä niitä mikrosiruja löytyy ja mikä luotettava tietolähde tässä on takana? Veikkaan hevosmiesten tietotoimistoa tai mt-kuntoutujien kriisipistettä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat