Vierailija

http://www.tieteenkuvalehti.com/htm/IQTest/fi/index.htmllaittakaa viestiä mikä on tulos ;)tsekataan mammojen älykkyys..

Sivut

Kommentit (120)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen tehnyt sen joskus aiemmin ja tulos oli ehkä 132. Äsken tein sen niin, että vastasin kahteen osioon kunnolla ja loput ruksasin aivan umpimähkään. Silti pisteet olivat 112. Mitä tuo testi siis oikasti mittaa?

Kokonaispistemäärä: 142

Tuloksen luokitustaso: Huipputasoa

Onneksi olkoon! Olet suorittanut Tieteen Kuvalehden älykkyystestin.

Napsauta selaimen Tulosta-painiketta, jos haluat säästää testisi tuloksen.

Yritin painaa ne numerosarjat tosta oikealta niin ei niita huolinut, jouduin sitten tekemaan uudelleen kirjainten ylapuolelta ja siina menin vahan sekaisin. Mutta 125 on hyva minulle.

Muistitehtävä vaikea eikä yllättänyt, koska olen aiemmin joitain samankaltaisia tehtäviä jossain tehnyt kokien ne silloinkin itselleni hankaliksi

Kokonaispistemäärä: 128

Tuloksen luokitustaso: Erittäin hyvä

Onneksi olkoon! Olet suorittanut Tieteen Kuvalehden älykkyystestin.

Napsauta selaimen Tulosta-painiketta, jos haluat säästää testisi tuloksen.

Olen ihan taviksena itseäni pitänyt... eikä tämä testi sitä tietenkään miksikään muuta. Vaikka väikkäriä väännäkin. En ole mielestäni erityisen älykäs, pikemminkin sinnikäs.

Olen tehnyt tämän testin aiemminkin ja saanut muistaakseni suurinpiirtein saman tuloksen. Samansuuntaisia tuloksia olen saanut muistakin netin testeistä, lukuunottamatta yhtä, jossa sain ehkä max. 120 pistettä. Harmi kun en enää muista, missä tuo testi oli.Niinkuin joku totesi, niin keskiarvoonhan otetaan mukaan kaikkien täysi-ikäisten tulokset, myös esim. heikompilahjaisten tulokset, jotka voivat olla huonompia. Ajatellaanpa av:tä: eihän tänne osaisi kukaan kovin heikkolahjainen välttämättä edes tulla kirjoittamaan. Puhumattakaan uskaltamisesta, kun heti haukutaan kirjoitusvirheiden takia.

En tajunnut millään yhtä kuvatehtävää. Sitä missä oli värittömiä palloja ja viivoja ja neliöitä ja ympyröitä minusta ihan randomisti. Tuli tyhmä olo. :D En keksinyt mitään logiikkaa.

pikku hiljaa alan uskoa, että tuo voi olla jopa "todellinen" älykkyyteni, sillä olen saanut täsmälleen saman tuloksen jo monella eri testillä. ensimmäiseni tein lukiossa, 15v sitten.

Kielellinen osio oli vahvuuteni ja muistitehtävä heikkouteni. Tosin epäilen, että olisin voinut pärjätä hiukkasen paremmin, kun en olisi puolella korvalla kuunnellut uutisia samalla...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat