Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis jos miehellä olisi sellainen veli

Kommentit (22)

niin heitä se äijä pihalle! Kannattee riskeerata oma ja mahdollisten lasten turvallisuus miellyttämällä omaa miestään. Ei paljon hyödytä sitten enää tehä mitään jos satutat itsesi sen piikkiin ja saat siitä hivin tai muun vastaavan. Toisekseen se voi yhtä hyvin kutsua kaverinsa teille ilman minkäänlaista lupaa jos vain saa aineita. Ei narkkarin sanaan voi luottaa. On niille hoitopaikkoja ja apua tarjolla jos vain ite tahtoo eroon aineista.

Hänkin ihminen. Selvät säännöt ettei käytä huumeita teidän kotonanne. Ei avaimia ja rahat piiloon. Hyvässä kunnossahan veli heti vankilasta vapauduttuuaan. Myöhemmin eri juttu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onneksi lähipiirissämme ei ole narkkareita. Juopot on muuten yhtä ärsyttäviä. Miehen kaveripiirissä on yks joka on välillä ihan deekiksellä ja se on joskus yrittäny änkeytyy meille " kylään" mä kyllä sanoin, että yksi yö olkkarin lattialla patjalla saa riittää ja sit ukko sai kuskata tyypin bussiasemalle.

nykyinen narkkari. Tai siis en ainakaan usko, että hän olisi aineista vapautunut. Itse oli sanonut miehelleni, että aikoo käyttää jatkossakin " silloin tällöin" eli taatusti on kohta taas pahemman asteen koukussa.ap

otin tietämättäni pedofiilin kattoni alle! ja ex-mieheni " linnasta-linnaan" menneisyyskin paljastui onneksi ajoissa. lapsia ei luojan kiitos ollut.

Vierailija:

Lainaus:


No, mulla ei ole todellakaan tarvetta miellyttää miestäni, mutta en kai nyt tämän yhden viikon takia avioeroa ota! Hohhoijaa...

ap
On sullaki mies jos avioero pitää heti ottaa jos et sen mielen mukaan pompi! Mites sitten jos satutat sen piikkiin ittes tai lapses? Juu narkkarin sanaan kannattaakin uskoa siinä miten kauan se teillä nurkis pyörii. Ja toki voi luottaa ettei teillä käytä niitä huumeita..

Vierailija:

Lainaus:


Koetko että on mitään eroa ex-narkin tai nykyisen narkin välillä ?Mä oon itse miettinyt paljon mikä on vastuu itsestä ja mikä vastuu vanhemmista ja sisaruksista. Kuka näistä sairaista vastaa ja auttaa jos ei omaiset. Ja sit on se oma jaksaminenkin.Mä oon itse kokenut, että sen EIN sanominen on tosi vaikeaa jos ulkona on esim 27 astetta pakkasta.
En koe että noilla kahdella on eroa. Valitettavan moni ex-narkki palaa entiseen. :(Tottakai suku on tärkeä, mutta jos olet itse vapaaehtoisesti itsesi huumeille alistanut niin minä en enää sellaista alkaisi hyysäämään. Narkkari EI OLE sama kuin sairas. Narkkari on narkkari omasta tahdostaan, sairaat eivät valitse omaa olotilaansa!

Ja kuten 10. jo totesi " Rahankiristäjiä oven takana, odottamattomia vieraita, häirintäsoittoja jne." niin siinä vaarantaa vain oman perheensä jos majoittaa narkkarin, olipa se sitten vaikka oma veli.t.6

Teillä voi kohta olla oma elämänne ihan solmussa. Rahankiristäjiä oven takana, odottamattomia vieraita, häirintäsoittoja jne. Toivottavasti ei näin, mutta kannattaa pitää poliisin numero kännykässä, rahat piilossa ja hyvä huoli kotiavaimista.

ja oman veljeni olen myös ottanut!asui luonani n.3kk vankilasta tulon jälkeen, ja siinä ei ole mitään eroa käytössä vaik ois ollut istumassa, ei ne sitä siellä lopeta!ainoa on että fyysisesti paremmassa kunnossa, kun on ruokaa säännöllisesti saanut.

ja oma veljeni yritti tuolloin lopettaa käyttö, siinä kuitenkaan onnistumatta.nyt, vuosien taistelun jälkeen on ollut puolitoista vuotta kuivilla.ja näille jotka kehtaavat ex-narkomaanejakin haukkua, sanoisin että suut suppuun, selvästikkään ette tiedä mistä puhutte!tietenkin on retkahduksen vaara mutta tekeekö se todella ihmisestä niin pahan että koskaan ei anneta mahdollisuutta?

ja narkomania on sairaus, itseaiheutettu, mutta silti sairaus!

Koetko että on mitään eroa ex-narkin tai nykyisen narkin välillä ?Mä oon itse miettinyt paljon mikä on vastuu itsestä ja mikä vastuu vanhemmista ja sisaruksista. Kuka näistä sairaista vastaa ja auttaa jos ei omaiset. Ja sit on se oma jaksaminenkin.Mä oon itse kokenut, että sen EIN sanominen on tosi vaikeaa jos ulkona on esim 27 astetta pakkasta.

Ei kyseessä ole ainakaan enään täysi nisti, joka vetäisi joka päivä vaan satunnaiskäyttäjä. Eihän tuossa mitään pahaa ole ja hyvä että on rehellinen, kun sanoo vielä joskus aika ajoin ottavansa. Hirmu hyvähän se on jos ei koko aikaa enää vedä ja ilman muuta tarvii tukea, kavereilta, suvulta jne. Niin se raitis ihminen syntyy että tuetaan. Ota ihmeessä, kyllä sinä viikon kestät. Ja en sitten hyväksy itse päihteitä että tehdään sekin selväksi. Taas nro 13

määrittelemättömäksi ajaksi. Itse en asiasta tykkää, mutta pakko sietää sitä, koska mies ei anna periksi asiassa, kun hän haluaa auttaa veljeään. Turhaa sinänsä, koska tuota ihmistä ei pysty auttamaan. Ei halua tehdä itse tilanteeelleen mitään. Pelkään vaan, että tilanne pitkittyy, kun ei hällä oo asuntoa eikä tule olemaankaan.ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat