Seuraa 

Osaiskos joku auttaa?Meillä 3kk ikäinen tyttö jolla masuvaivoja pienestä asti, on itkuinen ja varsinkin illat on hankalia. Meillä mennään rinnalla ja korvikkeella. Meillä on ollut 9 ja 11 viikon ikäisenä korvatulehdukset ja antibiootit syöty. Nyt viimeisestä antibioottikuurista on puolitoistaviikkoa.Nan korvike on ollut meillä käytössä ja maitohappobakteerit DDS junior. Kun tyttö oli niin itkuinen päätimme kokeillä Tutteli Plussaa joka sisältää prebiootteja ja lisäksi maitohappobakteereja. Olisivat ehkä hyväksi kuurien jälkeen ja kun olen kuullut ettei Nan käy kaikille.D-vitamiinina on Jekovit.Kaksi iltaa meni ilman huutoa kun vaihdettiin tutteliin. Lisäksi otettiin Disfltyl samaan aikaan listalle. Nyt kuitenkin muutaman päivän kakka on ollut vihreää liisteriä ja pahanhajuista.Tuttelia syöty reilu viikko. Tyttö rupsuttelee, joten ilmaa on mahassa.Voiko olla ettei toi tutteli kuitenkaan sovi hyvistä vaikutuksistaan huolimatta? Nannin aikaan kakka oli keltaisempaa. Mutta nyt tyttö nukkuu jopa kahdeksan tunnin yöunia eikä masu vaivaa öisin, tosin ei itkenyt Nannia käytettäessäkään öisin.Meillä kyllä itketään muuten samalla lailla kuin aikaisemminkin, siinä ei ole eroa. Kovasti jäystää nyrkkejään ja joskus oikein vimmalla ja viime päivinä enemmän tuttiakin, voiko masuun joutuva ilma vihertää kakkaa?Vai voiko tuo kakan värin muuttuminen johtua iästä ja kehittymisestä? Tai sitten allergiaa... Tai hampaita..Olipa sekava sepustus, alkaa jo väsy painaa kun ei enää tiedä mitä vauvalle syöttäisi...huoh odotan jo aikaa jolloin ainut ongelma on se että typy tahtoo Mäkkäriin:)

Olen ollut alussa maidottomalla linjalla mutta siitä ei ollut mitään apua. Vai onko meillä sitten kuitenkin ollut koko ajan koliikkia kun itkut on aina aikalailla samaan aikaan.Toivottavasti tää helpottaa joskus, olisi kiva jos joku viitsisi kommentoida omista kokemuksistaan.

T.-M-Kommentit (5)

...itse yhdistin sen kyllä samaan aikaan olevaan flunssaan, mutta ehkä väärin...Itse syötän rintamaitoa ja iltaisin vielä sitä tutteli plussaa lisänä. Muita vastikkeita en ole edes kokeillut...

kuulosti aika rankalta tuo teidän alkutaival. Voimia sinne!

Enpä osaa neuvoa muuta kuin meidän vauvojen ikusta sitä, että mielestäni syynä olivat D-vitamiinitipat. Me jätimme ne kokonaan antamatta ensimmäisten kuukausien ajan ja vasta 3,5 kk ikäisenä tipat sopivat mahalle niin hyvin, ettei niistä tullut itkua. Mutta en tiedä, sopiiko tämä teidän itkuihinne...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on alusta asti ollut herkka vatsa- kun joi tuttelia koko päivän oli kaka ihan vihreä, soseiden lisändymisen kanssa muuttui kaka taas keltaisemmaksi- ruskeaksi. Hampaiden tulon aikana oli viikko ihan löysä kaka. Vihreä kaka johtuu myös rauasta. Tuttelissa varman on sitäkin. Nyt kun meitän poika 10kk kaka on vihreä kun syö kaupan puuroa tai sosetta mihin lisätty rauta.

Jos käyttäät maitohappobakteereja koetta jättä disflatyl pois. Me käytettiin cuplatonia mutta paras oli vaan maitohappobakteerit. On viime aikona puhuttu paljon siitä että ilmavaivojen lääkkeet vaan pahenta tilannetta.

Ja täällä palstalla on aika monet viime vuoden aikana sanonut että aika monet d-vitamiinit heidän vauvoille ei ole sopii. Meille kyllä toi jekovit sopii. Mutta esimerkiksi ei sopinut öljynpohjainen- se mikä piti olla jääkaapissa ( en nyt muista nimeä).

Sanoit että kaka pahanhajuinen ja liisteriä? Onko hampaita odotettavissa? Meillä olit toisesta kuukaudesta lähtien nyrkit suussa ja ensimmäinen hammaskin puhkesi viikkkoa ennen 4kk.

Itse kokeilisin ensimmäiseksi ilman disflatyliä. Jos vähäänkin helpotta älä käyttä.

Kyllä kohta varmaan helpotta!:)

Toivottavasti vähän auttoi!Kaikki vauvat itkevät enemmän iltaisin ja tämä itkuvaiheen huippu alkaa teilläkin lähestyä loppuaan. En osaa näihin maitoasioihin kommentoida, meillä oli täysimetetyllä tyttärellä jonkin verran vatsavaivoja ja illat joskus hyvinkin levottomia, mutta pidin tätä asiaankuuluvana enkä siis ryhtynyt mihinkään toimenpiteisiin. Odotin sitä neljän kuukauden rajapyykkiä ja kuinka ollakaan, kolmen ja puolen kuun ikäisenä iltaitkut loppuivat kuin seinään. Uskon, että teilläkin kohta illat rauhoittuvat ja toivotan sulle voimia siihen asti!

Meillä on oltu korvikkeella 7vko:sta lähtien ja NANnia käytetty, välillä yritin tuttelia kun kaupasta nanni loppu, mutta tuli hirveä huuto ja yö meni huonommin, sen jälkeen en enää ole antanut tuttelia...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat