Vierailija

Siinä vaiheessa kun meitä luomuäitejä palkitaan tuhnasilla euroilla per syntynyt lapsi,voitte tekin hoitonne saada.

Muussa tapauksesa olette yhteiskunnan kelvotonta pohjasakkaa epätäydellisinne kehojen kanssanne.

Meitä hedelmällisiä naisia ei kiinosta pätkän vertaa vaikka repisitte päästänne silmät, kun ette kykenen lapsia saamaan.

Omapa on kehonne ja omapa on häpeänne.

Te voisittekin tulla meille lapsiperheisiin lastenhoitajiksi kun olette niin lasten perään.

Viisi vuotta lastenvahtina ja katsoo sitten vieläkö lapsia kinutte väkisin vaikka pakkokeinoin keinohoidoin.t. Onnellinen äiti ja lapsia lukuisa määrä.

Kommentit (18)

Vierailija:

Lainaus:


Siinä vaiheessa kun meitä luomuäitejä palkitaan tuhansilla euroilla per syntynyt lapsi,voitte tekin hoitonne saada.
Teidät palkitaan jo, ja palkinnolla on oikein nimikin: lapsilisä!

Totta kai mä olen niin onnellinen kahdesti sairastetusta syövästä, itsepä taisin sitä haluta.T:Taaperon onnellinen äiti, ehkä lisää lapsia???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mies jäänyt kiinni pettämisestä jonkun lapsettoman naisen kanssa, ja nyt tällä tavalla sitten kostaa.

Mutta luuletko ap että se sun ukkos toinen nainen täällä av:lla käy? Eihän sillä ole aikaa, se on sun ukkos luona!

(eikä mikään ihme, että on lähtenyt, jos kerran oot päivät pitkät lapsilauman kanssa kotona, eikä sulla ole muuta elämää. kyllä katkeruus paistaa tuosta kirjoituksesta kilometrin päähän)

ensimmäistä kertaa käy mielessä sellanen et " kunpa suakin kohtais jokin elämänkokoinen kriisi" ni tajuisit hiukan pitää tuon suuren ja luultavasti ruman leipäläpesi kiinni kun sanottavana kerta ei ole kuin loukkauksia ja mielen pahoittamista.Sääliksi käy jos sulla on _oikeasti_ lapsia... Todella käy sääliksi, ei sinua vaan niitä lapsi parkoja kun on sattunut noin epäempaattisen ihmisen äidikseen saamaan...naurettavaa

lopetetaan lait, verot ja koulut. Pistetään omat rahat omaan pussiin ja unohdetaan miksi meillä on yhteiskunta! Eläköön vapaus!Ehkä sitten ap ja muutkin miettisivät mikä on yhteinen hyvä ja mihin kaikkeen loppujen lopuksi tarvitsemme toisiamme sekä järjestäytynyttä yhteiskuntaa (jossa asiat päättää valitut henkilöt enkä minä tyhmine omine mielipiteineni ainoastaan)

Mahtavassa työpaikassa olevaa, korkea palkkaista joka voi shoppailla laadukkaita tuotteita ja käy kaukomatkoilla kerran vuodessa.

Vierellä on luotettava mies ja seksi on makeeta.

Ihmisillä on erilaisia sairauksia ja puutteita, kukaan meistä ei ole täydellinen, sen varmaan tiedät. Suomi on siitä hieno maa, että täällä ihmiset saavat hoitoa ongelmiinsa, vaikka heillä ei olisi rahaa kovinkaan paljon itsellään. Sinun mielestäsi rintasyöpäpotilaat varmaan pitäisi jättää hoitamatta, paitsi jos me syövättömät saisimme silikonitissit ja näkövammaisille ei saisi kouluttaa kalliita opaskoiria, paitsi jos kaikille näkeville annettaisi ilmaiset koirat.

Toivottavasti päiväsi on aurinkoisempi huomenna.

kyllähän kustannukset voivat välillä käydä aika suuriksi jos monta kertaa käydään hoidoissa. En tiedä tosin montako kertaa kunnallisella puolella hoidetaan. Totta on sekin että " luomuäidit" saavat lapsilisiä mutta jos " keinoäiti" tulee raskaaksi ja synnyttää niin saahan hänkin sitten lapsilisiä eli on kuitenkin syönyt huomattavasti enemmän yhteiskunnan rahoja kun luomuäiti.Olen kylläkin sitä mieltä että tahattoamasti lapsettomille suotaisiin hoidot, " sinkkunaisista" ja lesbopareista onkin ristiriitaisemmat tunteet. Sinkkunainen kun saattaa olla ihan terve eikä hoitoja tarvita.

Jos jokainen maksaa itse lapsettomuushoitonsa niin olen ehdottomasti sitä mieltä että sitten jokainen maksaa itse myös lapsensa, eli lopetetaan kokonaan lapsilisien maksaminen. Jos kerran on varaa tehdä lapsia niin sitten on varaa myös elättää heidät!

Vai mitä?!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat