Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poika sai kovan yskän eilen. Päivällä annoin jonkin verran yskänlääkettä. Tuntui, että se helpotti. Nukkumaan mennessä annoin vielä vähän yskän. Joi myös maitoa. Kesti hetken, ja poika oksensi. Lähinnä vain limaa. Aamulla taas oksensi yskänlääkkeenantamisen jälkeen. Onko normaalia, vai voiko olla joku allerginen reaktio? Ennen ei ole reagoinut yskänlääkkeeseen. Mutta jos on ollut kova yskä, niin on oksentanut kylläkin kun on mennyt makuuasentoon.Poika on 2,5vee.

Kommentit (4)

Eli niitä on ihan turha antaa tai ottaa. Yskä paranee yskimällä.TJEU:

Irwin S. Curley F. The treatment of cough. Chest 99:1477-1484,1991.

Tukiainen H. Karttunen P. Silvsti M, ym. The treatment of acute transient cough: a placebo controlled comparison of dextrometorphan and dextrometorphan-beta-2sympathomimetic combination. Eur J Respir Dis 69:95-99,1986.

Korppi M, Laurikainen K, Pietikäinen M, ym. Antitussives in the treatment of acute transient cough in childiren. Acta Paediatr Scand 80:969-97l,1991.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ole poikasi allerginen, vaan se yskänlääke laittoi liman rööreissä liikkeelle. se lima taas ärdyttää ja aiheuttaa oksennusrefleksin. ihan normaalia siis. ja voi olla, että yskä on nyt sitten oksun jälkeen ohi!

limaa juuri makuu asentoon mennessään vaikka olisikin pääpuoli nostettu aika pystyyn. Pitäisi se lima sylkäistä pois mutta ei ne lapset osaa vaan sama lima rassaa ees taas.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat