Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (15)

No, mies laittaa tumman puvun, ei frakkia, joten mietin että ihan perinteinen iltapuku (kuten naisilla Linnan juhlissa) mahtanee olla yliampuva? Mutta mikä ihme on se sopiva välimuoto? Hame ja yläosa, joku hillitty mekko?? Entä kun kummassakaan en osaa olla? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun miehellä ei frakkia.. onkohan housujen oltava samanväriset yläosan kanssa?? Mulla on valmiina tosi juhlava jakku jossa karvareunus kaulassa, ruskea, mutta jousut on mustia. Sitten ajattelin siihen vetää kauniit korkkarit ja jotain asusteita..?

eli miehellä frakki tai tumma puku ja naisella nilkat peittävä iltapuku.

Jos siis etiketin mukaan mennään, voihan sinne ilmestyä vaikka farkuissa ja t-paidassa, jos haluaa tehdä " statementin" .

olen nähnyt erittäin tyylikkäitä juhlavia housu- toppiasuja. (tosin aika harvinaista!!!)

Vielä mukaan juhlava huivi tai viitta tmv. ,

niin a vot tyylikästä!!!!

Jos kutsussa lukee " juhlapuku" , niin miehen pitäisi käyttää frakkia, ja housuasu on liian arkinen. Jos lukee " juhlapuku tai tumma puku" , niin silloinkin useimmat naiset pukeutuvat pitkään iltapukuun. Jos lukee vain " tumma puku" tai ei pukeutumiskoodia lainkaan, niin housuasu ei herättäne huomiota (vaikka ei varmaan silloinkaan ole perinteisen etiketin mukainen akateemisissa tilaisuuksissa).

Kannattaa kysellä väittelijältä mitä hän on mieltä. Tää riippuu niin paljon tiedekunnasta, yliopistosta ja laitoksesta...

70-luvulla väiteltiin Tampereella villapuserossa!!!

Heitä löydät laadukkaista naisten vaatekaupoista! Kerro tilaisuuden luonne ja pukeutumisneuvoja osaa arvioida!Ps. Räväytä kerrankin ja ole naisellinen ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat