Seuraa 

Onko kukaan nähnyt kaunista tyttömäistä slipoveria jossain? Kovasti hakusessa olisi...Elloksen Theo&Pauline mallistossa olisi ollut aivan ihana mutta ne on loppuunmyyty :( Kuva näkyy niiden nettisivuilla,mutta saatavilla sitä ei ole...nyyh!

Lindexillä oli myös, mutta vain vauvakoossa.... koko pitäisi olla noin 92cm...

Kiitän jos joku osaa auttaa:)

Kommentit (5)

oli sitä vaaleanpunaista jossa sydämet edessä myös isompien koossa. itse etsin samaa mutta kokoa 98cm. en löytänyt kuin kokoa 92 ja 104. isommat oli melkein kaikki mennyt. pääkaupunkiseudulla ainakin noita lindeksejä on paljon eli luulisin jostain löytyvän. kannattaa soittaa vaikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ainakin Lohjan Lindexillä oli niitä viikko sitten, kokoja en katsellut sillä meidän neidillä kun sellainen jo oli (128 cm kylläkin)...

...toivotaan :) tullut ihan pakko mielle saada tytölle tuollainen :) Täytyypä ensi viikolla lähteä katsastamaan nuo lindexit...toivottavasti löytyy :)

Zeepra:

Lainaus:


Itse katselin juuri eilen H&M:llä oli kiva vaalea slipoveri, jossa oli minnin kuva.
Oliko tuo siis muuten yksivärinen ja siinä Minni. Oliko minni vain joku pieni kuva rinnassa vai joku isompi kuva? Minni vaatteet meidän tytön suosikkeja, joten täytyypä käydä samalle reissulla vilkaisemassa tuokin...jos kokoja löytyy niin toivotaan ettei molemmat, Minni ja lindexin slipoveri, ole ihan vastustamattomia, etten joudu molempia ostamaan ;)Kiitos vinkeistä !

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat