Vierailija

Lapsi on nyt 1v 1kk ja osaa kiivetä (venhempien) sänkyyn ja tulla sieltä alas jalat edellä. Aina ei silti ole tolkkua tuossa sängyllä heilumisella vaan meinaa välillä vielä pudotakin.



Minkä ikäisenä lapsi yleensä siirtyy pinnasängystä pois, tavalliseen lastensänkyyn jossa on ehkä pieni turvalaita?

Vajaan vuoden kuluttua tuleva pikkusisarus tarvitsee pinnasängyn joten viimeistään siihen mennessä esikoisen tarvitsisi siitä luopua.

Kommentit (9)

Lapset oppii tosi nopeeta varomaan unissaankin. Parina ekana yönä laitoimme pari tuolia sängyn viereen ihan varmuuden vuoksi. Kumpikaan ei ole pudonnut sängystä. Alkoivat nukkumaankin paremmin kun ei koko ajan pinnat kolisseet.

meidän 1 v 4 kk ikäinen nukkuu edelleen pinnasängyssä, mutta kovasti on jo mietitty isompaan sänkyyn siirtymistä. Lapsi nimittäin kääntyilee öisin ihan hirveästi ja nukkuukin todella usein jopa ihan poikittain pinniksessään (jalat sängystä ulkona pinnojen välistä) :O Leveämpi sänky voisi olla pian paikallaan, mutta tuon kääntyilemisen takia pitänee hankkia sellainen sänky, jossa on myös vähän laitoja ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Asialliseen kysymykseen voi myös vastata asiallisesti. Jos sulla on huono päivä, niin ei siltikään tarvitse purkaa sitä syyttömiin.




Eikö oo muuta mietittävää, kun joku sänkyasia? Lapset oppii itekseen nukkumaan, ei siinä tarvita mitään ihme suunnitelmia, UUSAVUTTOMIA OOTTE!!! Pirre.

Kuopus siirtyi jatkettavaan sänkyyn ollessaan 1v6kk.



Siirrot isoihin sänkyihin on meillä sujunut erittäin hyvin ja lapset on nukkuneet isoissa sängyissä paremmin, kuin pinniksissä.

Pistä se pentu normali sänkyyn!! Kyllä se siinä oppii ihmisten tavoille, jos vaikka muutaan kerran putookin sängystä! Se ei kuole pariin mustelmaan! Herää pahvi!!!

eikä tulis mieleenkään vielä' vaihtaa sänkyyn vaikka siinä turvalaita olisikin,pyörii niin paljon unissaan. Ei ole koskaan yrittänbyt tulla itse tulla pois sängystä kun tietää et vähän kun huutelee hänet haetaan. Tosin on myös sängyssä irroitettavat puolat et pääsee siitäkin pois jos on otettu irti ne puolat. Toisaalta jotkut nukkuu jo vuoden ikäisenä ihan hyvin.

Asialliseen kysymykseen voi myös vastata asiallisesti. Jos sulla on huono päivä, niin ei siltikään tarvitse purkaa sitä syyttömiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat