Seuraa 

Tuntuu että meidän tytöllä tuo jalan kasvu on aika huimaa...

Nyt sopiva talvikengän koko on 35, ensi talveksi jo 36. Luokkakaverilla on samankokoinen jalka kuin meidän 4-vuotiaalla pojalla.

Olisi mielenkiintoista tietää minkäkoisia muilla samanikäisillä? Onko muita " isokenkäisiä" ? :)

Kommentit (14)

Meilläkin ekaluokkalaisen jalka on huima 35koko, eli talvikengissä, luistimissa ja monoissa koko saa olla ainakin sen 36. Kolmasluokkalainen kulkee samankokoisissa kengissä... eli kierrätystä ei sisarusten kanssa voi käyttää.Minkä pituisia nämä teidän " maatapitkin kasvaneet ovat" ? Meillä ekaluokkalainen on tällä hetkellä 134cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ekaluokkalaisen tytön jalan koko oli loppusyksystä (2005) 35-36, kengän mallista riippuen. Kuoma-kengissä on onneksi melko leveä lesti, joten niiden numeroksi tuli tuo 35. Luistimien ja monojen piti olla kokoa 36, jotta mahtuivat villasukan kanssa jalkaan. Tosin pituuttakin hänellä on jo 139cm, eli jalan koko suhteessa pituuteen on sopiva, tai ainakaan jalkaterä ei pomppaa silmään :-)Vuotta nuorempi velipoika (6v) tulee numeroa pienemmissä kengissä, eli tällä hetkellä käytössä on koko 34. Pituutta pojalla on 130cm.Viime kesänä jalka hujahti ihan yhtäkkiä, keväällä ostetut kävelykengät kokoa 33 ei enää mennytkään loppukesästä, piti ostaa toiset kokoa suuremmat kävelykengät. Ja tosiaan, nyt käytössä 35 numeron Kuomat (reilut!), mutta myös monot ja luistimet on kokoa 35. Taidetaan siis ensi vuonna siirtyä jo aikuisten kenkäosastolle kenkiä katsomaan!

33 olisi sopiva, mutta ostettiin syystalvesta vähän kasvunvaraa.

16-vuotiaalla tytöllä oli 7-vuotiaana 36 kengät ja 43 nyt - pituuttakin on 182 cm.

Minä kauhuissani katselin kun eskaripojalle piti ostaa 34-35 kokoisia kenkiä, luistimet onkin sitten 36. Pituutta pojalla oli syyskuussa 120.8cm. Saas nähdä mikä koko ensi talvena..No pikkuveli tulee perässä; ikää 4v9kk ja kengän koko 32-33..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat