Vierailija

Kuinka kauan olet käyttänyt, mitä mieltä olet niistä. Onko parempi kuin perinteiset e-pillerit. Niin positiivisia kuin negatiivisia kommentteja kaivataan. Onko hinnasta tietoa? Kiitos!

Kommentit (4)

Olin tyytyväinen, mutta vaihdoin vähän yli vuoden käytön jälkeen hormoonikierukkaan, kun tulee pitemmän päälle halvemmaksi. Laastari oli kyllä helppokäyttönen eikä aiheuttani mitään " vaivoja" . Kerran se multa irtosi, olin kai laittanu huonoon paikkaan. Jatkossa pidin sitä vuorojaloin reisissä. Siinä aineskin pysyy:)

en kerinnyt kyllä käyttään kuin puoli vuotta kun jätettiin pois ja aloitettiin vauvatouhut. olin todella tyytyväinen siihen. kerran viikossa vaan vaihdetaan, minulle se oli helpompaa kuin päivittäinen pillereitten popsiminen. minulla pysyi hyvin paikallaan ja kuukautisvuoto pieneni huomattavasti. paitsi ensimmäiset kk laastarin laiton jälkeen oli normaalia runsaammat.... voin lämpimästi suositella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mulla ollu evra nyt kohta pari kk, ja kuukkikset lyhentyny 10 päivästä 5! ei ole mahakipuja eikä niin runsaat menkat kun ennen. helppo vaihtaa.

en nyt keksi mitään haukkumista, paitsi ehkä hinta; 39e/3kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat