Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lähes vuoden jo nukkunut täysiä öitä (n.12h putkeen), kunnes nyt kolmena yönä peräkkäin alkanu heräilemään jopa 5krt! Itkee sängyssä, mutta nukahtaa nopeasti uudelleen kun käy laittamassa pikäkseen. Äitiä vaan ihmetyttää, mikä on homman nimi. Mitään ihmeellistä uutta ei ole lapselle tapahtunut.

Kommentit (7)

Meillä lapsilla on ollut kovaa kurkkukipua ennen kuin heillä alkoi yskä. Kurkkukipu tuntui etenkin yöllä pahalta.Toisaalta taas... voi kuulua ikäänkin. Meillä toiseksi nuorin, joka on alusta asti nukkunut omassa sängyssään pitkiä yöunia, alkoi kaksivuotiaana vaatia päästä viereen nukkumaan.Painajaisista tuskin on kyse. Vasta kolmevuotiaalla alkaa olla niin kehittynyt mielikuvitus, että hän alkaa nähdä painajaisia tai kuvitella huoneeseensa mörköjä tai kuten meillä; roistoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos on muuten terveen oloinen ja reipas niin unia veikkaisin. Jos on alkanut syödä leluja, sormia... niin sitten antasin lapselle panadolia kun ekan kerran herää jotta ei hampaiden kasvukivut häiritse unia. Iltaisi tv ja video kii ajoissa jotta ei vilkas mielikuvitus saa liikaa ruokaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat