Vierailija

että kannattaa riskeerata lapsen henki ihan vaan siksi, että saa varmuuden kromosomeista?

mitäköhän mieltä tämä pariskunta on?vieraskirjan toinen kirjoittaja ylhäältäpäin:http://www.freebok.net/books/enkelit/view.html

Kommentit (9)

Tuskinpa kukaan näihin tutkimuksiin huvin vuoksi menee, pohtimatta asiaa ensin pitkään ja hartaasti. Ja jos vakavan sairauden riski esim. 25/50 %, luuletko että lapsivesitutkimuksen keskenmenoriski painaa siinä rinnalla mitään? Ehkä joudut itse joskus vastaavaan tilanteeseen, muistapa sitten omat sanasi ja jyrkät mielipiteesi asiasta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ehkä yrittäisin sopia punktion rv30 jälkeen tehtäväksi, jotta osaisin varautua lapsen vammaan. siis lapsen takia, joillekkin sairaille lapsille esim. alatiesynnytys on liian rankkaa, jotkut tarvitsisivat heti tehohoitoa, joten synnyttäisin luultavasti helsingissä.mutta punktioon en menisi jos lapsella ei olisi selviytymismahdollisuuksia kohdun ulkopuolella.

miten voisin sen jälkeen katsoa itseäni peilistä? että tiedonhaluni takia altistaisin lapseni kuolemanvaaraan?

jos sinun riskisi saada kromosomipoikkeava lapsi olisi esim. 1/25 niin et menisi??? en tietenkään sellaista kannata että mennään huvikseen, mutta nuo luvut olivat meille tosia, enkä todellakaan olisi ollut valmis miettimään koko loppu raskausaikaa onko vauvaalla jotain todella pahasti vialla, vai onko kyseessä esim. down.

Itsekin raskaana, aika pitkällä jo ja nyt alkoi taas mietityttää kaikki ja pelottaa jis vauva kuoleekin tai jotain kamalaa tapahtuu? Apua!

lukemattomat odottavat menevät yksityiselle lapsivesipunktioon ilman mitään järjellistä syytä.

mikään tutkimus ei takaa tervettä lasta, sitä nämä eivät ymmärrä.tajuan toki, jos vaikka np-ultrassa/rakenneultrassa on näkynyt pahoja kehitysvammoja, silloin on jo lapsenkin takia pakko tietää mistä on kyse.ei sitä vaan ihmiset ymmärrä, että se 0,5-1% on todellinen riski.

sitä katsellaan vaan numeroina, ei ihmisinä.yksi sadasta vauvasta kuolee lapsivesipunktioon. luuletteko todellakin, että kaikki nämä kuolleet vauvat ovat sairaita ja elinkelvottomia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat