Vierailija

miten neljäs lapsi muutti elämäänne, jos mitenkään? Miten pärjäätte arjessa? Miten taloudellisesti? Kaduttaako ikinä?Me kuumeilemme kovasti neljättä mutta sitten taas tuntuu että ei kuitenkaan...

Kommentit (8)

varsinkin kuin ensimmäiset vauvakuukaudet olivat takana.Arki on aika kiireistä varsinkin jos on kotona ja kuljettaa lapsia kerhoon,esikouluun,kouluun jne. Sitten kun heillä on harrastuksia niin ilta-aikaa menee siihen.

Omaa aikaa on ainakin vähemmän ,minulla ei oikeastaan yhtään :)Viidettä puuhaillaan,en usko että se muuttaisi elämää sen enempää paitsi jos ei ole terve lapsi.

jollei oteta huomioon sitä että nyt äitistä lapsiluku on täynnä.. :) 3 vanhempaa leikkivät keskenään kun hoisin vauvaa. olihan tuo raskasta aikaa (tietenkin) mutta katua en voi! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikella hyvällä..kolmas lapsi muuttaa elämää kaikkein radikaaleimmin. Neljännen syntyessä isoin tai isommat lapset ovat jo sen verran isoja, että osaavat hekin jo nauttia vauvasta. Voin kokemuksesta sanoa, et neloselta ei tule ainakaan rakkautta ja huomiota puutumaan, vaikka sitä monet epäilevätkin. Lapset elämässä parasta, ei muuta kuin tuumasta toimeen tekin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat