Vierailija

Sivut

Kommentit (49)

Vaimo naisi vaikka koko yön, jos alkuun pääsee.

Se taas ei käy minulle, joten feikkaan orgasmuksen.

Vaimo on sitä paitsi tyytymätön vaikka olisin nainut 3h.[color=red]

Lainaus:

-Sambuca

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oma eka kertani kesti aikoinaan pitkälle yli tunnin (yhdyntäosa), ja sen jälkeen olen vain kerran ollut yhdynnässä alle 45min (puutteen jälkeen). Olen yhdynnässä noin kerran viikossa, enkä runkkaa joka päivä.Treenillä saa ihmeitä aikaiseksi. Erittäin tehokas tapa parantaa kestävyyttä on nyttemmin myös SubTV:n Seksiguruissa mainittu stop and go -tekniikka, eli runkataan kunnes tuntuu että tulee, sitten lopetetaan kunnes tunne laantuu, sitten jatketaan. Toinen hyvä konsti - parantaa myös erektion kovuutta merkittävästi ja jossain määrin lisää peniksen paksuutta - on treenata lantiopohjan lihaksia. Tämä tapahtuu käytännössä nostamalla ja laskemalla penistä erektiossa. Jos on kovassa kunnossa, voi jopa lisätä esim. jonkin t-paidan painoksi. ;)Mitä pidempään yhdyntä kestää, sitä enemmän ehtii nauttimaan, molemmat osapuolet. Tosin naisen limakalvot saattavat väsyä ja kuivua, emättimen limanerityskyky ei ole loputon kerralla. Liukkari onkin aina kaveri.

mies kestää muutamia sekunteja, joskus jopa minuutteja. Eilenkin olin niin kiihkoissani mutta mies tulla laukesi n. 10sekunnissa. Sanoinkin sille kun töihin lähti että illalla täällä odottaa taas himokas vaimo. Mies kun ei jaksa toistakertaa peräkkäin. niin ja edellisestä kerrastamme on kuukausi aikaa.

ei silti kestä kun 1-2min.!! En ole siis 10 vuoteen saanut kunnon nylkytystä - paitsi silloin kun on humlassa, niin voi kestää sen ehkä 10 min. jonka jälkeen ei jaksa jatkaa ja sitten jää molemmilta saamatta!

Joskus saattaa sanoa, että " tästä kerrasta taitaa tulla nopea" , mutta sitten tehdään se uudestaan.Ei ole ollut ongelmia keston kanssa kumpaankaan suuntaan. Mutta mies on sanonut, että se johtuu osin siitä, että hänen mielestään mun kanssa on niin helppo olla. Aikaisemmissa suhteissa on ollut ongelmia ylipäätään kai joskus erektionkin kanssa. Meillä ei koskaan.


[size=4]

[color=red]

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

[size=3] [color=green]

Lainaus:

Ja sekös harmittaa!

[size=4] [color=red]

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

♥.·:*¨`*:·.♥.·:*¨`*:·.♥

Vierailija:

Lainaus:


Liukuvoidetta voi käyttää jos itse ei tuota tarpeeksi limoja. Meillä kyse on tunneista."No mahtaa siinä tapauksessa olla melkoisen väljä tavara jos ei saa miestä laukeamaan ilman tunteja kestävää nylkytystä. Se on ihan varma että jos on lantionpohjanlihakset kunnossa ja tavara muutenkin tiukka niin ei siinä tuntia nylkytetä vaikka miten liukasta olisi.
Höh :D mies saa kyllä ihan minuuteissa, jos on tarpeen. On vain tullut kokeiltua tuota maratonseksiäkin.

Mä kestän niin kauan että vaimo kerkeää tulla myös. Oikeastaan mä saan lisää kiksejä kun vaimo tulee samaan aikaan kuin minä tai minä vaimon jälkeen..

..siis onhan yhdyntä kivaa ilman laukeamistakin, ja asentoa voi vaihdella jne... mutta miksi pitäisi jaksaa 30-40 min tai tuntikaupalla? Jos molemmat saa 5 minuutissa niin mitä hienoa on pitkittää siitä vielä puoli tuntia (ainakaan joka kerta)? Vai onko jollakin niin että mies saisi 3 minuutissa mutta naisen takia pitää " jaksaa" vielä puoli tuntia?

Menikö multa ohi jotain, en nimittäin tosiaan käsitä !

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat