Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jo lukemattomia kertoja on miehet kirjoittaneet haluavansa isompaa kalua itselleen. Toki on sanottava, että jos miehellä on " vain" 10-12 mittainen pätkä housussa ja sekin juhlakunnossa mitattuna, voi naisella nautinnon saanti olla vähän niin ja näin. Mutta normaali koko toimii parhaiten.Itselläni on " kookas" (mittoja en kerro). Edellinen naisystävä valitteli että paikat tulee helläksi joka rakastelu kerran jälkeen. Nykyinen valittelee sitä samaa ja itse täytyy olla todella varovainen ettei esim. riehaannu. Silloin sattuu. Molemmat naiset ovat ns. normaaleja, eli ei heillä ole sen pienemmät paikat kuin muillakaan.

Joskus olisi vain kiva rakastella noin niinkuin tosissaan, sydämmensä kyllyydestä... varmaan hevosen kanssa :(Myöhemmin olen sitten oppinut säätelemään kalun kokoa lähinnä sillä että koetan olla itse kiihottumatta liiemmin itse rakastelussa. Laukeaminen sitten hoidettu vaimon puolelta käsin.Tästä aiheesta en ole lukenut että olisi muilla ollut pahemmin ongelmia.

Näinköhän on?

Sivut

Kommentit (22)

Ei varmasti ole liian paksu kenellekään 5,5 cm paksu. Kokemusta on sen verran suuresta skaalasta. Ehkä jos naista vaivaa jokin vaginan jännitystila(joka taitaa olla oikein diagnosoitu ongelmakin), näin saattaa olla jo toki ohuemmallakin kalulla. Jos muuta väität, niin nainen ei ole tarpeeksi kostea ja kiihottunut.-mici65-:

Lainaus:


minkälaisia mahti kalun omistajia täällä

Ja itse toivoisin pienempää vaikka vaatimattoman 17cm pitkän ja paksuus 17cm (ympärysmitta) " pikku" pippelin omistankin.

Sillä sekin tuntuu olevan joillekin naisille liian paksu (onkin)mici65(a)luukku com
...miehelläni ei ole yhtä kookas kalu kuin siipallasi mutta suurinpiirein vastaavan tapolan tunkeminen pimpsaani on mieheni lempileikkejä. Paikkani vaan eivät veny niin paksuun tekokaluun, sellainen 6 cm halkaisijaltaan on kyllä isoin ja venytyksen tuoma kipu on kylläkin nautinnollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse pidän isosta mutta useimmiten sellaisiin ei törmää. Nykyisellä miesystävälläni keskiverto 15 cm. Mies ystäväni tietää mieltymykseni isoihin kaluihin eikä mökötä kun katselen pornoleffoja joissa naista panee hevoshepin omaavat köriläät niin että raikaa.

.. sentään. Uskon, että sinulla on totinen ongelma, enkä sitä väheksy.. Tunnen silti miehiä, jotka ovat tosissaan surkeina kalunsa pienuudesta.. Tasan eivät siis käy onnen lahjat :(Nykyisin olen jo useamman vuoden naiskennellut vain oman mieheni kanssa, joka on varustettu ihan normaalikokoisella kalulla. Ja se riittää kyllä meikäläiselle vallan mainiosti, yhtään suurempaa en kaipaa. Joskus sinkkuaikoina tuli törmättyä miehiin, joiden kalun kokoa saattoi vain ihmetellä (ja kauhistella..) Koskaan ei silti isolla kalulla paneminen tuntunut kivuliaalta, paikat kyllä saattoivat olla hellinä seuraavana aamuna. Asennolla on todella paljon merkitystä, jos kalun pää osuu kovasti kohdunnapukkaan, se tuntuu samalta kun miestä potkittaisiin nivusiin. Eli mielikuvitusta peliin ja etsimään teille sopivia asentoja, joskus pienikin asennon muutos voi auttaa. Ja liukastevoide voi olla oikein hyvä apu, mitä märempi on, sitä vähemmän isokaan kalu sattuu!

Tsemppiä teille!

eikö auta edes pitkät verryttelyt?eikö miehet sitten puhu keskenään näistä asioista? vai ajatellaanko että mies reluaa jos sanoo kavereille että kun ei mahu?

minkälaisia mahti kalun omistajia täällä

Ja itse toivoisin pienempää vaikka vaatimattoman 17cm pitkän ja paksuus 17cm (ympärysmitta) " pikku" pippelin omistankin.

Sillä sekin tuntuu olevan joillekin naisille liian paksu (onkin)mici65(a)luukku com

Nykyisen miehen kalu mitattiin hupimielessä, ja oli 16 cm (mahan puoleiselta reunalta, jos nyt jotakin kiinnostaa). Just passeli, yltää pohjaan jos niin haluan, mutta häpyluuta voi painaa samalla klitorikseen.Isommista on sellainen kokemus, että sattuu tosi helposti, asentoja täytyy rajoittaa ja olla jatkuvasti varuillaan. Ei kiva. :(

En tiedä enkä voi puhua muiden naisten puolesta mutta omat mieltymykseni ja kokemukseni ovat seuraavat. Olen naimisissa, 41 vuotias 3 lapsen äiti ja odotan neljättä. Olen aina ollut aktiivinen seksuaalisesti ja ennen aviomieheni tapaamista 8 vuotta sitten sänkypartnereitakin oli kertynyt vuosien varrella lähemmäs viitisen kymmentä- eri ikäisiä, kokoisia ja värisiä.Yhdellä " ukkomiehellä" jonka sänkyyn ja salarakkaaksi lankesin ( tosin lopetin suhteen tavattuani mieheni ) oli 26 cm pitkä ja noin 4,5 cm halkaisijaltaan oleva penis, joka oli kyllä pituutensa puolesta liikaa minun paikoilleni. Eli olen moiseen yhden kerran elämässäni törmännyt ja sellaista kertaalleen maistanut ( tosin sen yön aikana neljään otteeseen) . Aika kultaa muistot ja ottamani valokuva tuosta parrusta juhlakunnossa sai parhaan tyttökaverinikin ja nykyisen mieheni leuan loksahtamaan. Minut se sai silloin itkemään kivusta. Kiihottavaa ajatuksena-jalkojen välissä kivuliasta.Isosta kalusta puhuttaessa minulle pituutta merkittävämpää on paksuus. Kun minulta on kysytty olenko ison perään niin rehellinen vastaus on, että mitä kalun pituuteen tulee, niin kaikki n. 15-22 cm väliltä toimii mutta kalun paksuus on minulle " siinä paljon puhutussa ison ihannoimisessa paljon pituutta merkittävämpää" .Aviomieheeni ihastuin luonteeseen ja kun housuista löytyi 21 cm pitkä ja reilut 6 cm halkaisijaltaan oleva muhkurainen isolla herkkutatilla, isoimmilla näkemilläni kivespusseilla ( jos minun 90 E kokoon paisuneet ja venyneet tissini roikkuvat 3 lapsen jälkeen niin mieheni roikkupallit ovat kuin aasilla :) varustettu meisseli niin enempää en pituutta tai paksuutta en kaipaa. Totuttelu siihenkin vei sekin aikansa vaikka tiedän, että oma pimpsani ei ole koskaan ollut sieltä pienimmästä päästä.Eli paksuus on valttia. Rakasteltuamme muutaman aktin jälkeen, jolloin paikat on auki ja vastaanottavaiset saan aika usein myös pitkän ja hartaan käsittelyn ei motorisoidulla tapolalla ( mieheni lempinimi hänen ostamalleen ja minuun aina tungettavalle 18 cm pitkälle ja tyvestä paksuimmasta kohdasta 7,5 cm halkaisijaltaan olevalle pehmeälle kumiletkulle. ) Aluksi häpesin kuinka iso ja väljä alapääni on mutta mieheni mielestä naisella pitää saa olla olla v...tu - ja muiden mielipiteillä ei minulle ole merkitystä.Joten näin meillä. Yksi tykkää pitkästä ja toinen paksusta - pätee niin kaluihin kuin partnereihin.

isokaluiset on unohdettu kansan osa. Isokaluiset ja heidän läheisensä eivät ole mitenkään väheksyttävän pieni väestöryhmä. On oikein, että isovärkkisten asioista puhutaan suorin sanoin!

Olen koko elämäni kärsinyt isosta murkulasta. Koulussa jumppatuntien jälkeen asiattomia kommentteja ja myöhemmin naismaailmassa, aivan kuin en olisi naisille muuta kuin iso kalu.

Hyvä, että asiasta voi edes Vauva lehden nettipalstalla puhua.

varsinkin näin keskiviikkoillan ratoksi. mittasin kuinka pitkä on hyvä omalle muijalle. ensin stimuloitiin hiukka klittaa ja kiihotin häntä muutenkin (emätin nimittäin pitenee hiukan) ja sitten mittasin kuinka paljon sisälle mahtuu ilman että ei vielä satu - 16cm ja tuokin aivan ehdoton maksimi.

Äsken halusin vielä itselleni sellaista " normaalia" 18/5 cm kalua, mutta taitaisin tyytyä siis 16/5 cm kaluun.

Näin ei ainakaan sattuisi.Muistin tuossa muuten tapauksen, kun olimme muijan ja hänen tyttökaverinsa kanssa saunomassa maalla - tämä tyttökaveri kertoi pitävänsä miehessä siitä että hänellä täytyy olla iso kalu. No siinä hieman jo ottaneena (ja muijan luvalla tietenkin) näytin hänelle omani, joka tosin ei heti meinannut seisoa ollenkaan vaan tarvitsi hiukan muijani hellää käsittelyä. Totesipahan vain muijani tyttökaveri että normaali kokoinen on sitten aivan hyvä.Siinä sitten keskusteltiin myös siitä, että kuinkahan moni muu sitä oikein haluaa aina isompaa (siis mies ja nainen)? Jutuista päätellen aika moni, mutta miten sitten olisi tosi paikan tullen. Haluaisiko esim. nainen vielä rakastella jos huomaisi miehen omaavan erittäin mittavan kalun?

eipä hullumpi ajatus tuo pieni liukuvoidepurkki taskussa.

Toisinaan on meinaa mennyt nämä rakastelu yritykset pelkäksi sähellykseksi kun ei mene sisään niin millään (ja satuttaa en halua).

Näin sitä voisikin harrastaa myös muualla kuin vain makuuhuoneessa.

En oikein viitsisi lähteä vieraisiin kokeilemaan, josko jonkun toisen kanssa homma sujuisi paremmin - epäilen että ei.Hmm.. viikonlopun vaelluksen voisi sijoittaa kyllä seudulle, jossa ei ole paljoa ihmisiä, jos vaikka se pullo " sattuisi unohtumaan" mukaan rinkkaan... :)

aivan totta, että iso penis ja liian kuiva pillu on huono yhdistelmä. Meillä ei asia ole ongelma, sillä käytämme liukuvoidetta apuna. Vaikka miehelläni on todella iso kalu, riittävä märkyys tekee seksistämme todella nautinnollista. Vinkkinä hyvin varustelluille miehille: jos harrastatte yhden yön juttuja, ottakaa taskukokoinen liukuvoidepurkki povariin ;)

en nyt viitsi kertoa tarkkoja mittoja (ettei luulla hevoseksi) mutta iso mulla on.

Säätelen sen kokoa yhdynnän aikana ajattelemalla pitkästyttäviä asioita esim. Anja Kaurasen kirjoja tai jotain tylsää musaa vaikkapa Nightwishiä.

Kyllä on naisetkin kiitelly, kun noin säätelen kalun kokoa.Kertokaa kohtalotoverit, miten te olette asian ratkaisseet.

pimpsa on tottunut, suupielet venyneet mutta takapuoleen ei minunkaan ex-mieheni mulkulla ollut asiaa. Vaikka mies olikin susi - niin kyllä - isoa jäi kaipaamaan

kalun kokoa. Nuo muiden, hieman tylsempien asioiden miettiminen on yksi keino.Joo, ja muiden miesten kanssa tästä EI puhuta.

Miltä luulet toisten miesten ajattelevan jos kerron, että on mulla vaan niin iso että ei meinaa homma sujua muijan kanssa. Ettei vain olisi pientä rehvastelun makua...?Itselleni toivoisin sellaista about 18/5 cm kalua. Sillä olisi tooooosi mukana paneskella muijan kanssa. Ei tartteis pelätä mitään satuttamista.

Niin ja mällin määräkin voisi olla tietty vähän rajoittuneempi. Vähempikin varmaan riittää siihen alkup. tarkoitukseen eli siittämiseen. Lakanat tahtovat tulla turhan sottaisiksi puuhastelun jäljiltä, siksi meillä on käytössä pyyhe muijan pepun alla.Miten olisi, jos vain olisin " normaali" ? Tuskin on paljoa pyydetty?!?

Mutta kun ei, piti tulla tällainen saakelin sonni. Niin että kiitti v...sti!... sori tuo mun purkautuminen,

mutta alan käydä asiasta turhautuneeksi :(

nyt kolmen lapsen jälkeen tilanne hiukan " tasoittunut" mutta vieläkin voi joskus (varsinkin kun ollaan " doggy style" ) satuttaa. Suihin ottaminenkin hankalaa tosi ison kalun kanssa =/

tämähän on tuiki tavallinen suomalainen kansallisseuraleikki, mikä ei olekaan yhtään outoa, koskapa yhteissaunat ovat niin suosittuja ja ihmiset ovat tavattoman kiinnostuneita toistensa sukuelimistä.Vierailija:

Lainaus:


Muistin tuossa muuten tapauksen, kun olimme muijan ja hänen tyttökaverinsa kanssa saunomassa maalla - tämä tyttökaveri kertoi pitävänsä miehessä siitä että hänellä täytyy olla iso kalu. No siinä hieman jo ottaneena (ja muijan luvalla tietenkin) näytin hänelle omani, joka tosin ei heti meinannut seisoa ollenkaan vaan tarvitsi hiukan muijani hellää käsittelyä. Totesipahan vain muijani tyttökaveri että normaali kokoinen on sitten aivan hyvä.
Seuraavana aamuna oli tosin hieman.. hankala olo edellisen illan jäljiltä. Tuli vain puhetta sen verran asiasta että jotain olisi ehkä kuitenkin kannattanut jättää tekemättä tai edes keskustelematta. Onneksi sentään älyttiin olla menemättä mihinkään empiirisiin tutkimuksiin asian tiimoilta. Olisi meinaa kaveruudet ja ystävyydet tulleet hiukan liian lujalle koitokselle.

Alkoholi se teettää sitten kummia juttuja, tai poistaa rajoitteita ja sitten tekee kummia juttuja.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat