Vierailija

Voiskos joku antaa vinkkejä mihin kannattaa mennä jos haluu jotain ostella. Entä missä kannatta vaihtaa rahaa vai kortilla maksaa?

Kommentit (16)

Vaihda fyrkat jo Suomessa esim. Forexissa. Ei ne Tallinnan vanhan kaupungin rahanvaihtopaikat sua ryöstä, mut kurssit on kyl " turisteille suunnattu" . Käy Suomen Pankin sivuilla kattomassa oikea nykykurssi ja laske siitä missä kannattaa vaihtaa. Jos et kuitenkaan oo menossa Mersua ostamaan, niin yhden viikonlopun keikalle tarvittavan rahamäärän vaihtamisessa et montaa euroa voi voittaa/hävitä riippumatta siitä missä vaihdat. Noi spekuloinnin on lähinnä nihilistien ja tietämättömien jorinoita - pois lukien tietysti todelliset huijarit, joita ei ns. virallisissa vaihtomestoissa ole nähty (ainakaan minä en ole). Laske kuitenkin aina rahasi paljonko annat ja paljonko saat vaihdossa takaisin.

- Money Expert

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aika arveluttavaa kulkea tuolla " niken" paidoissa missä on " adidaksen" raidat...Osta kunnollisia paikallisia tavaroita (vaatteita, käsitöitä, elintarvikkeita)... Jaa alkoholin sieltä saa edullisemmin kuin meiltä ja se ainakin on useimmiten aitoa...=)

kengät ja laukut kiinnostaa, myös vaatteet. mutta ei tarvi olla mitään huippumerkkejä. onko siellä viru-keskuksessa halvempaa kun suomessa? ap

Virukeskus ja uusittu Kaubamaja on kivaja paikkoja ensikertalaiselle. ja kiertele siellä vanhassa kaupungissa. Se on aivan ihana näin kesällä.

Mukavaa matkaa.

- Viru-hotellin " yhteydessä" on hieno ostoskeskus. hyviä, laadukkaita vaatteita ja kenkiä. Voi maksaa Visalla

- vanhassa kaupungissa kivoja putiikkeja ja käsitöitä

- mere-keskuksessa sataman lähellä halpis-kamaa ja piraatti-vaatteita. Kannattaa maksaa käteisellä, myös euroilla.Juomat kannattaa ostaa maista, mutta osta esim. niiden ostoskeskusten (merekeskus yms) viinakaupoista tai livikosta (Viron Alko), et tule petetyksi. Tupakat kannattaa ostaa pikkukioskista Viruhotellin edestä jos niitä siellä vielä on.

...pitkästä aikaa.

Kaubamaja ja Viru-keskus toki kannattaa käydä läpi. Virukeskuksessa tosiaan on niitä putiikkeja vaikka miten paljon. Kenkiä kuulemma (sain vinkin ennen matkaa eräältä kenkäfriikiltä) kannattaa etsiä Rocca al Maren Prismakeskuksesta. Itse en valitettavasti siellä kenkäkauppaan asti päässyt. Juomat ostimme Prismasta, maissa halvempaa kuin laivalla. Ja rahaa, siis käteistä kannattaa ehdottomasti vaihtaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat