Vierailija

haista vittu?

Kommentit (4)

Varmaan, etten yllä ja etä ahista itte (ja tuuppaisin ahterini nenäänsä kiinni)Joskus on sanonut pulileikillään "haist...", kun olen kiusannut jostain jutusta. Mutta meillä ei haistatella eikä nimitellä, riidellään muuten.

että haista ite. Jos mies sanoisi mulle noin, olisi päällä epäilemättä megaluokan riita ja olisin itse varmaan ihan yhtä vihoissani. Eipä tosin ole tuommoista tilannetta vielä tullut, mutta lähellä on käyty pari kolme kertaa näiden 15 vuoden aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siitä mene rikki ja joskus sen voi sanoa myös pilke silmäkulmassa. Olen mä sanonut pahempaakin... meillä riidellään ja rakastetaan lujasti. Ja aina pitää pyytää anteeksi, jos menee tölvimään. Mikäs sen kamalampaa kuin lattea, turvallinen ja tylsä mies?Mä haluan miehen, joka osaa suuttua, tapella, rakastaa ja ottaa mut kun siltä tuntuu. Vie sie, mie vikisen.

Meillä oli riita päällä ja pahaltahan se tuntui. Olin tosin itse juuri sanonut hänelle "haista paska" (jota en muistaakseni ole myöskään koskaan muulloin hänelle sanonut), joten tasoihin taisi mennä. Meillä ei ole tapana laukoa toisillemme törkeyksiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat