Vierailija

Sori jos kysymys kuulostaa typerältä... Olen vain lapseton, joulun järjestävä osapuoli ja mukana pieniä lapsia...

Kommentit (10)

Tiedä sitten muistaako niitä aikuisena, mutta kyllä meidän muksu kovasti nautti joulusta, kun oli 1,5-vuotias! Pitkään sitten höpötteli paketeista, kuusesta ja kaikesta mitä nyt silloin tehtiin. Mitään ihmeepää ohjelmaa ei se pieni tarvii jouluksi. Yhdessäoloa vaan :)

eikä muista mitään joulusta (siis enää, toki joulusta puhuttiin silloin ko. joulun jälkeen), jolloin hän oli 1,5 v. En tarkoita sitä, etteikö siksi mitään erityistä pitäisi järjestää, mutta enivei. Kuusi meillä sai olla ihan rauhassa silloin, kun hän oli puolitoista. Lahjapaketit kiinnostivat myös, mutta kun hän oli saanut jonkun kivan lelun meni aika sen kanssa ja vanhemmat saivat avata loput lahjat. Joulupukki meillä kävi, mutta sitä lapsi vähän pelkäsi, uskalsi kuitenkin mennä syliin. Mukavaa joulua teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin pieni lapsi aistii muiden ihmisten tunnelmat: ilon, rauhan, jännityksen ym. Paljonhan se perustuu siihen, mitä Joulusta kerrotaan, mitem lapselle luodaan Joulun tunnelmaa. Pakettien kanssa ei vain kannata paljon liioitella - eniten olisi varmaan iloa, jos antaisi paketin päivässä kymmenen " aattopaketin" sijaan - lapsi vain aukoo paketteja kykenemättä paljoakaan keskittymään sisältöön.

Meidän kohta 3,5v muistaa vielä 1,5v-joulunsa Suomessa, mitä sai lahjaksi ja joulupukin vierailun (asutaan ulkomailla ja esim. viime jouluna ei joulupukkia ollut).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat