Vierailija

Minun exäni petti minua silloin kun " kaikki oli hyvin" perhetutun naisen kanssa, panivat sitä ystävänsä kanssa vuorotellen - yööökss..

Sivut

Kommentit (228)

Syystä että mies pyysi anteeksi ja oli aidosti pahoilla. Sisko taas sanoi ettei pysty asiasta edes puhumaan (kuulin omalta isältäni) ja sisko oli jopa tarvinnut terapiaa asian takia. Plus että sisko jatkaa tota typerää touhuaan vieläkin.161, Kysyisinkin että oletko pyyätnyt edes ystävältäsi anteeksi??ja 166, Minkä niminen pari vaihtoi ristiin? Minäkin tiedän yhen tälläsen tapauksen, juttuu liittyy nimet Sanna, Pekka ja Jouni ainakin..

toinen käy " kursseilla" muualla suomessa ja siellä sitten viettää öitä ties minkä muijien kanssa... olen itse nähnyt sitä meininkiä ja säälin sen miehen vaimoa ja lasta. Eikä kukaan uskoisi siitä miehestä ikinä, ei varmana! se on niin kiltin oloinen, kunnollinen hyvätuloinen ammatti, kaikki vaikuttaa niin normaalilta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minäkin tiedän tapauksen - naapurin äijä toi prätkällä jonkun nuoren lyylin kotiin heti, kun vaimo ja tytär olivat lähteneet landelle.

Pahin minkä itse tiedän on ystäväni ex: seurustelivat vuoden verran ennen yhteisen asunnon ostoa ja yhteisestä päätöksestä hankittiin lapsi, joka pian syntyikin. Lapsen ollessa vuoden ikäinen selvisi että miehellä oli ollut KOKO suhteen ajan toinen nainen ja tämän lisäksi satunnaisia muitakin! Tämä toinen nainen vielä tiesi ystävästäni.Aivan sairas tyyppi, kun pystyi elämään tuollaista kaksoiselämää!Tyttöystävälle kertoi että on asumuserossa, ja vaimolle että on paljon töitä.Vaimon kanssa lapsi. Sitten vaimo saa puhelinsoiton tyttöystävältä, joka kertoo että hänelle syntyy miehen kanssa kans lapsi.Miehellä ja vaimolla pitkä, pitkä historia takana yhdessä.

Mistä sitä koskaan tietää!! Hitto itsekkin olin hetki sitten saamassa toista lastamme ja lepäsin sairaalassa kauan. Mies vietti varpajaiset ja kivaa kuulemma oli..Pahimpia on kyllä noi kun mies on tuonut jonkun hoidon kotiin ja vaimo yllättänyt. Voi apua! Ihan pahaa tekee!

Siskoni on nähnyt kaikki miehensä sukulaiset, kuten myös minä. Olivat häissä, ja muissakin juhlissaeli tuskin miehen toinen nainen on mitään sukulaisia koskaan nähnytkään koska kyllähän ne nyt sanoisivat jotain toisesta naisesta

Pahimmat tapaukset on, kun avopuoliso luuli suhteen olevan ns. onnellisimmillaan, niin ukko nussi sinne tänne niin paljon kuin kerkesi. " Työmatkalla" kavereiden kanssa osti myös maksullista seksiä. Tämän kaiken ukko sitten läjäytti kerran " synnin tunnossaan" eräällä sunnuntai lounaalla puolisolleen ikään kuin tunnustuksena! Toivoi vielä kaiken " kääntyvän parempaan" ja saavansa anteeksi. Hyh h..vetti!

Mies kertoi tyttöystävälleen, että hänen avioliittonsa on käytännössä aivan ohi. Kotonaan kävi harvakseltaan ja " vain poikaansa tapaamassa" . Tälle tyttöystävälle selvisi tutun tuttujen kautta, että miehen avioliitto ei suinkaan ollut ohi, vaan perheeseen oli suhteen aikana syntynyt 3 lasta lisää!!

Mun oma " rakas sisko" sitten katsoi asiakseen hoidella mun miehen sillä aikaa. Eipä olla siskon kanssa enää väleissä. (terveisiä tutuille)

Enkä mä voi uskoa, että kaikki ihmiset ois näin sikoja:(. En mä itse ainakaan ikinä voisi tuolla tavoin pettää omaa miestäni. Siis sillai että ilman huonoa omaatuntoa eläisin jotain kaksoiselämää. Tuskinpa kaikki miehetkään voisivat, en voi uskoa!

Istuksimme kaveriporukalla nuotiolla, kun huomasin vaivihkaa, että ystäväni tyttöystävä meni telttaansa toisen miehen kanssa. Hiippailin lähemmäksi, ja teltasta kuuluneet äänet eivät jättäneet mitään arvailujen varaan... Onneksi ystävänikin tajusi asian, kun näki minut " hiippailemassa" , eli ei tarvinnut erikseen osoitella teltalle, että käys vähän tuolla..

Jossa äijä petti raskaana olevaa vaimoaan perhetutun kanssa. Paljastui sillä, kun vaimolla alkoi verinen vuoto ja klamydianhan tuo pirulainen oli häneen tartuttanut. Ja pari on vielä yhdessä... niinpä niin.. noh, rakkaus voi olla sokea. Perhetuttu on sentäs ex-perhetuttu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat