Vierailija

Mitäs te pidätte?Mä olen ihan hulluna marimekkoon.omistan monta raita-ja pallopaitaa.on unikkoverhot makkarissa.keittiössä patalaput-ja kintaat.laukkuja,kukkaroita,meikkipusseja,huiveja jne.mutta en välttämättä kaikkea kerralla tunge päälle!Se on vain mun makuuni.

Kommentit (16)

eli liikaa en voi marimekkoa ostaa, muuten tulee kyllästys! meillä on tällä hetkellä raitapaitoja, lastenhuoneessa boo boo-verhot ja mariskooleja. unikko-verhoja olen harkinnut meidän makkariin mutta toisaalta olen jo vähän kyllästynyt siihen kun joka paikassa pursuaa unikkoa :( myin juuri pari esikoisen raitapaitaa pois kun ei niitä tullut käytettyä vaikka kivoja onkin, kyllästys iskenyt niihinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miks se on kamalaa? ite oon kyl oikee merkki-leidi.on guccia,vuittonia,pumaa,peikiä,dieseliä jne. mutta tuon tietysti feikkinäkin niitä;) hihhih

Lapsilla on uusiokäytössä miehen ja minun lapsuusaikaisia maripaitoja. Jokaisen kaapissa on vaatetta, keittiössä verhot ja vahakangas, on skoolia, tuikkua, purkkia, laukkua, kassia ja pussukkaa moneen lähtöön, lakanoita ja pyyhkeitä... Kaikki ei tykkää, mkitä sitten, minä tykkään!

Osakkeella on kiva tehdä pientä kauppaa ja ottaa ihan mukavia voittojakin. Alkuvuodestakin osake notkahti, myin entiset pois voitolla ja ostin aika tarkalleen pohjalla uudestaan. Nyt se on sitten pikkuhiljaa kiivennyt ylöspäin taasen..

Unikkoa löytyy enää vain meikkipussissa. Juhannusruusua, Seireeniä, Tulipunaista, Paprikaa, raitapyyhkeitä ja -paitoja lapsille sekä pari lanttipaitaa sekä muutama Mariskooli löytyy talosta. Samoin pari laukkua ja tyynyliinoja.

Vierailija:

Lainaus:


miks se on kamalaa?
Rumaa, eikä miellytä silmää, mulle riittää tää vastaus. Rahaa kyllä olis ostella, mutta mielestän turha tärkeillä materiaalilla josta ei tykkäää vain sen takia, että se on Marimekkoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat