Vierailija


Suomalaiset ovat vihdoin huomanneet miten huono presidentti Halonen onJauhaa vain " glopalisaatiota" kuin mielisairaalan potilas pakkoliikkeitäänMissä tahansa on suomalaisia koolla niin keskustelu kääntyy Halosen haukkumiseksi

Sivut

Kommentit (42)

täällä naisten foorumilla. Mitähän tästä pitäisi ajatella?

t. Yleensä kokoomusta, mutta aina NAISTA äänestävä. Nyt vaihtoehtoina Hautala ja Halonen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja teet varmaan vielä väikkäriäkin ;)

Kyllä rupee joo vihaksi pistääkin, kun sulla ei oel muuta tekemistä kuin arvostella muitten kirjoitusvirheitä. Olisit opiskellut opettajaksi.

Suomen kansa on vihdoin huomannut kuinka huono pressa blaablaaJa samaan aikaan gallupit lupaa Haloselle ylivoimaista voittoa vaaleissa. Ai niin nehän oli vaan valheellista paskaa, oikeestihan suomalaiset kannattaa Saulia..

Kuvittelen siis tietäväni jostain muustakin kuin kirjoitusvirheistä...

Sulla sen sijaan ois varmaan käyttöä anger management -koulutukselle.että tiedän kyllä että KOLLEGA on oikea muoto, mutta kolleegaa käytetään siis suomessa, vaikka se hitto väärin onkin.

ÄRSYTTÄÄ tollaset, jotka ei tajua mistään muusta mitään kuin oikeinkirjoituksesta ja tulee sitten päätä aukomaan. Opiskelisit itsekin vähän politiikan hommia, niin eit tarvitsisi epäolennaisuuksiin puuttua, kun ei mitään viisasta sanottavaakaan kekkaa

[/quote]

Onko uskottavaa Keskustan ja Kokoomuksen kannattajat rynnivät oikein joukolla äänestämään SDP:n edustajaa. Miksi? Molemmilla puolueilla on kuitenkin ihan hyvät miesehdokkaat.Ja mikä oli tämä gallup, kun Halosen suosio nousi ilmiömäisesti jopa 10% sen jälkeen ja että hänet valittaisiin muka suoraan ensimmäiseltä kierrokselta, kun molemmissa iltapäivälehdissä oli uutinen, että amerikkalaisen viihdeohjelman juontaja oli verrannut Halosen naamaa omaan naamaansa. Todella harva suomalainen edes seuraa koko ohjelmaa ja mitään galluppia ei tehdä päivässä. Gallupista puuttui myös epävarmojen äänestäjien osuus kokonaan. Miksi?Gallup oli tehtailtu vain hyvään saumaan ja jotkut näköjään nielivät sen purematta.Te ette uskalla arvostella Halosta, koska media väittää teille joka päivä, kuinka suuri, ihana, rakastettu johtaja Halonen on, jonka suosio on ilmiömäinen. Näin on toimittu kaikissa sosialistisissa diktatuureissa. Onko se teistä demokratiaa?Miksi muuten Halosen kansanomaisuudesta, junttimaisuudesta ja puheviastakin on tehty hyve, kun Ahtisaaren kävelytyyliä ja kansanomaisuutta arvosteltiin. (Ahtisaari ei ollut tarpeeksi vasemmistolainen SDP:lle, siksi häntä pilkattiin)SDP pitää vähemmistönä pihdeissään koko Suomea ja mediaa ja te hyväksytte sen.Mitä hyvää Halosessa muuten on?

heti kun joku kritisoi Halosta, hänet ollaan passittamassa mielisairalaan.

Mikä ihme teitä oikein vaivaa? Itse olette kaikki aivopestyjä.

Olen kanssasi AP samaa mieltä. Halonen hokee tuota globalisaatiota kuin mantraa. Venäjäkin on rakas ystävä, jota vastaan ei tarvitse suojautua. Niin, ei tällä hetkellä, mutta kuka voi tietää huomsiesta. Musta siis on ihant urhaa kieltää sellaiset puolustautumisvälineet, miltkä voi pelastaa maamme myöhemmin.En myöskään pidä siitä, kuinka Halonen aikoinaan oli DDR:N " naisia" (kuuluuko Stasi-listalle, koska ei sitä minkään pikkutekijöitten vuoksi jätetä julkaisemati) .

Ottakaa ihmeessä selvää asioista, älkääkä pelatko ainoastaan sillä perusteella, että Halonen tuntuu kivalta ja kansanomaiselta.

että suurin osa ystävistäni, jotka on siis myös " äitikolleegoitani" , eivät todellakaan seuraa itse politiikkaa ja muuta maauilmanmenoa. Jos yrittää jotain keskustelua, tulee vaan että EVVK. Ja sitten joskus saaattavat sanoa jonkun mielipiteen, jonka kuulivat jonkun julkimon sanovan (esim pressavaaleista) ja oikeesti eivät edes tiedä, pitääkö paikkansa, mutta kun julkkiskin niin sanoi...

Eli tässä syy, miksi Halosta äänestettän niin paljon. Ei olla ajantasalla. Ja äänestetään vain sen mukaan, mitä media kertoo ja julkkikset kertoo ja ja jos joskun on jonkun sanan kuullut sieltä täältä.

Ette voi väittää vastaan. Ja vaikka aina poikkeuksia mukaan mahtuukin, kuten minä itse, eli siis seuraan tiiviisti politiikkaa.

Äänestän vaikka Puuha Peteä jos siltä tuntuu tai jätän kokonaan äänestämättä. Haloselle aion antaa tälläkin kertaa ääneni, kun minulla ei ole yhtään syytä olla antamatta hänelle ääntäni.

Vierailija:

Lainaus:


Ja teet varmaan vielä väikkäriäkin ;)

Kyllä rupee joo vihaksi pistääkin, kun sulla ei oel muuta tekemistä kuin arvostella muitten kirjoitusvirheitä. Olisit opiskellut opettajaksi.

Pesukoneohjelma on se, jolla yritetään kiinnittää huomiota itse asiasta vaikka aidanseipäisiin.Yhtään vastausta kysymykseeni gallupeista en saanut.Onko vauva-palstalla vallitsevina vain vähä-älyiset, kritiikittömät Halosen kannattajat, jotka uskovat jokaiseen galluppin, jota media heille toitottaa. Mistä te tiedätte missä ne gallupit on tehty ja miten johdatellen ne on tehty?Voisinhan mennä vaikka Halosen kampanjatoimistoon ja tekaista siellä gallupin, varmasti saisi Haloselle huikeat kannatusluvut.Ääliönä vain uskotte, että varmasti se Halonen valitaan ensimmäisellä kierroksella, kun kerran " gallupit" sanoo niin.On täällä onneksi muutama ajattelevakin ihminen, kiitos siitä.Näistä tulee suurimmat protestivaalit kautta aikojen ja peli tulee olemaan kovaa. Mutta vaalipäivänä sitten näette, että Halonen ei tule uutta kautta näkemään ja että Halosen kannatus oli ihan muuta kuin toitotettiin.


Eli tässä syy, miksi Halosta äänestettän niin paljon. Ei olla ajantasalla. Ja äänestetään vain sen mukaan, mitä media kertoo ja julkkikset kertoo ja ja jos joskun on jonkun sanan kuullut sieltä täältä.

Ette voi väittää vastaan. Ja vaikka aina poikkeuksia mukaan mahtuukin, kuten minä itse, eli siis seuraan tiiviisti politiikkaa.

[/quote]
Natsit on oikeassa, Terhi on ällöttävä kusipää, lesbot tartuttaa lesbouden lapsiisi ym muuta yhtä älykästä. Ei sellaista ihmistä ota kukaan tosissaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat