Vierailija

Olen itse tullut pienessä ajassa niin allergiseksi, etten kestä pölyä yhtään. Miehen siivousintoon en luota, joten tarvitsisin luotettavan siivoojan kotiin. Siivous olisi kerran viikossa ja mieluiten niin, että sama tyyppi sitoutuisi meille pidemmäksi aikaa ja kävisi vaikka joka lauantai. Siivous ihan perushommaa, lattioiden imurointi ja pesu + mattojen tamppaus. Osaako kukaan auttaa?

Kommentit (22)

sivina kotisiivouksesta -- parasta se, että tuovat omat megatehokkaat koneensa (imuri!) ja aineet kotiin ja siivovat pareittan -- kolmen tunnin kotisiivous vie siis 1,5 tuntia.Myös Käpylä-Kumpula-seudulla toimiva uudenmaan taloudenhoitajat on tosi hyvä -- megatarkkoja vanhempia virolaisnaisia siivoamassa. Tämä sympaattinen ja pieni, Sivina tehokas ja iso. Meillä ensin 3 vuoden kokemus Sivinasta ja nyt vuoden tästä paikallisesta. MOlempia voi suositella. Ja hinnat ovat suunnilleen samat. Verovähennyspaperit hoitavat firman puolesta, itse täytyy vain allekirjoittaa ja laittaa eteenpäin.

meillä koko muu perhe heittelee vaatteensakin ihan mihin sattuu. Minusta ainakaan yksityistä kotisiivoojaa ei oikein voi velvoittaa keräämään likaisia kalsareita lattialta, enkä niitä kyllä kenenkään näkösille myöskään halua jättääkään.Minä ostin mummolleni kotiin siivoojan. Mummo ei jaksa enää siivota ja siivooja jaksaa työnsä ohessa rupatella sen pari tuntia, joten näin mummo saa myöskin hetkeksi seuraa ja silmälläpitoa. Tätä järjestelyä minä suosittelen, jos joillakulla on perheessä ikääntyviä vanhuksia tai liikuntarajoitteisia henkilöitä. Minä myös sain tähän siivoojaan kontaktin puskaradiosta enkä kyllä ole katunut. Oikea aarre on hän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

luontevampaa on mun mielestä antaa homma jollekin yksityishenkilölle, joka paikkailee talouttaan, tai mitä nyt ikinä paikkaileekaan, väliaikaishommilla.

Esim. tuo Lekator on aloittanut ihan yhden naisen firmasta, ja on nykyisin tosi iso. Kyllä siivouksellakin voi vaurastua, jos sen ammatin ottaa tosissaan. Eri asia tietty, jos alun pitäen tekee tuota vaan sivuhommana. Itse kuitenkin haluan kannustaa yrittäjyyteen, tulen itsekin yrittäjäperheestä.

Mies on kolmekymppinen (ja komea :) )ja viettää sapattivuotta omasta ammatistaan. Siivoaa hyvin, on tunnollinen ja hintakin kohtuullinen. Muista ottaa kuitti ja laita kotitalousvähennyksiin. seuraavassa veroilmoituksessa.

Annan sinulle hänen numeronsa sähköpostitse, mikäli olet kiinnostunut.hks @ jippii. fi (välilyönnit pois)

joka tienasi siivoamalla enemmän kuin kotimaassaan voisi opiskelijana edes unelmoida. Siinä mielessä olen samaa mieltä tuosta, että miksi pitäisi palkata firma. Minä ainakin olin mielissäni siitä, että antamalla työtä, saatoin auttaa tätä venäläistyttöä.

että minusta aika mielenkiintoista se, että mies tuulettaa päätään siivoamalla. :) Olispa munkin mies noin innokas siivoamaan. Psykologisessa mielessä varmaan hyvä keino purkaa stressiä tuollainen ruumiillinen duuni. Toiminimiperiaatteellako tämä kaveri siivoaa?

eli siinä vaan sitten kuluu enemmän veloitettavaa aikaa.Minusta siitä ei kannata maksaa. Itse teen kaikki valmisteluhommat, kerään lelut, laitan matot ja peitot ulos, lakanat valmiiksi, pyyhkeet pyykkiin jne.

hyvät kokemukset sivinasta :)

tekevät yksityiskohtaisen listan tehtävistä töistä ja noudattavat listaa. Ovat toki tarvittaessa joustaviakin. Työt tehdään niinkuin asiakas halua.

Hyvää työtä tekevät.

Se on iso plussa että työskentelevät pareittain. Jaksavat isotkin matot kantaa ulos ja patjojenkin tuulettaminen onnistuu.Muitakin siivousfirmoja olen kokeillut mutta en ole ollut tyytyväinen työn laatuun. Yhden jäljiltä oli hiekkaa lattialla, toinen ei käyttänyt pesuaineita, kolmas ei pyyhkinyt pölyjä kunnolla ja jätti pöytätasot märäksi, yksi ei tehnyt muuta kuin siirteli tavaroita että näyttäisi siltä että on siivonnut...

riittää kun ilmoittaa verovirastoon toimivansa yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Sillä jo saa sen Y-tunnuksen, vai mikä se nyt oli. Ja samalla ilmoittautuu arvonlisäverovelvolliseksi. Ei siinä silloin pysty ainakaan pimeästi töitä tekemään, jos asiakkaalle antaa aina kuitin.

että minusta olisi parempi käyttää aina talouden omia koneita ja laitteita lähinnä siksi, että olen itse kerran lainannut äitini imuria kun oma imurini hajosi ja koska äidilläni on kolme koiraa, sain imurista eläinpölyt myös omaan kotiini. Minun mieheni on erittäin allerginen eläimille ja sai pahan allergiareaktion. Sen jälkeen olen pitänyt huolen siitä että vain omia vehkeitä käytetään.

tosi raskas ja hankala tampata. Meikäläinenkin saa punnertaa ihan tosissaan jos meinaan saada sen maton tamppaustelineelle. Siinä mielessä siis minusta hyvä, mikäli siivooja on mies. Voimat eivät ainakaan lopu kesken. Mutta nyt on siis tamppaamiset loppu. Parin keuhkoputkentulehduksen ja astmaoireiden jälkeen tämä puunaaminen saa riittää.Vierailija:

Lainaus:


tosi raskas ja hankala tampata. Meikäläinenkin saa punnertaa ihan tosissaan jos meinaan saada sen maton tamppaustelineelle. Siinä mielessä siis minusta hyvä, mikäli siivooja on mies. Voimat eivät ainakaan lopu kesken. Mutta nyt on siis tamppaamiset loppu. Parin keuhkoputkentulehduksen ja astmaoireiden jälkeen tämä puunaaminen saa riittää.


Mattojen tamppaus on siis todella vanhanaikaista hommaa eikä siitä ole mitään hyötyä. Kunnon imurointi ja saahan niitä mattoja ulkona tuuletella, ei tosin kannata siitepölyaikaan.

Ihan miellyttävältä kyseinen mies kuulosti ja sain sovittua siivouspäivän toiveeni mukaan. Kalenteri on kuulemma täyttymässä, joten jos täällä joku on kiinnostunut, kannattaa toimia nopeasti. Nopeat syövät hitaat.Ap.

mutta samantien kannattaisi perustaa osakeyhtiö, verotus kun on aika merkittävästi lempeämpi. Tosin se osakeyhtiön aloituspääoma on aika iso raha, joka pitäisi ensin raapia jollakin tavalla kasaan. Tästähän itseasiassa alkaa viritä hyvä bisnesidea :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat