Vierailija

Olemme molemmat sinkkuja.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vanhemmat miehet ja hyvin tuntuu menevän. toinen on 38, mies noin 60 ja toinen reilu 60 ja mies onkin sitten jo 80! onhan siinä jotain " ongelmia" kuten jos lapsia tulee, tällä kahdeksankymppisellä on alle 20-vuotias lapsi joka tuntuu kyllä vähän oudolta.

ikäjuttuja siltä kannalta että itse en varmaan aloittaisi koska tulee just se että kun itse on 60 niin mies olisi 80 mutta toisaalta - kukaan ei ikinä tiedä mitä tapahtuu eli voihan käydä niinkin että menee yksiin samanikäisen tai nuoremman kanssa ja hälle sattuu joku sairaus tai onnettomuus; halvaus tai aivoverenvuoto.Sekavaa, mutta pääpointti on kai se että jos siltä tuntuu niin go for it - rakkautta ja hyvää ihmissuhdetta ei turhan usein vastaan tule, iästä viis.

Kymmenen vuoden päästä sinä olet edelleen nuori mutta mies ei... mieti vielä kahdesti. Kyllä ne hormonit alkaa hyrrätä ikäistäsikin kohtaan kun vain löydät uuden miehen. Eikö sinulla ole ollut isää vai miksi ikäloppa isää itsellesi etsit? Pappaiässähän tuo ukko jo on... Ja jos ihan vakavia puhutaan, niin tuolla miehellä on aikamoinen elämänkokemus takanaan, se tulee sinulta jäämään, koska sinä joudut hieman " hyppäämään" ikävuosissa eteenpäin jos vanhan miehen itsellesi otat. Et voi elää enää kuin " ikäisesi" koska mies ei ole ihan kakara enää. Tajuat tämän tarkoituksen vasta sitten kun olet elänyt vanhan miehen kanssa muutaman vuoden... eli tällä viestillä ei ollut mitään merkitystä, sinun täytyy kokeilla ja todeta se itse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat