Seuraa 

Voihan itku! Oltiin miehen kanssa valmistauduttu tutustumiskäyntiin OYS:n synnyttäjien vastaanoton pidettävään tutustumiskäyntiin, mitä pitäis olla joka keskiviikko ja torstai klo 15 alkaen, niin puhelinsoittovarmistuksesta selkisi seuraavaa: Ei ole menemistä. Työntekijäresurssipulan ja tyhjien huoneitten uupelon vuoksi ainaki toukokuun loppuun saakka niitä esittelyjä ei pidetä. Tutustumistilaisuudessa ois näytetty video, keskustelu synnytykseen liittyvistä asioista ja esitelty osaston tilat. Ensisynnyttäjänä olisin kyllä ollut todella halunnut päästä ks. tilaisuuteen mut ei ni ei. LA ois 13.6. Taitaapi laps tulla enne sitä ennen ku alkaa taas esittelykierrokset. JOS alkaa.

Kommentit (10)

Soitin aikataulujen kyselyn vuoksi ja siel tuli toinen vastaus, samanlaine mut toinen: ' Peruttu koko keväältä NORO:n takia ja kesällä ei ole ollenkaa resurssipulan vuoksi. Tervetuloa syksyllä sitten.' Oli kyl heleämpi ja ilosempi ääni tällä kätilöllä jote ei jääny harmittaan. Ja lohdutteli ku kerroin lasketusta ajasta ja ensikertalaisuudestani et kyllä ne kaukaa pohjosesta synnymään tulevatkin on osanneet hyvin synnyttää ja hyvin se menee kuitenki. Tosiaanki: eipä sitä kaikki pääse tutustumaankaa etes jos asuvat jumalan selän takana. Ja toisekseen - onhan tuota käyny perhevalmennuksissa ja siellä nähny niitä videopätkiä ym. ja eiköhän täs vauva saada konstilla jos toisella ulos maailmaan. Harmi toi resurssipula just synnytyksen ajankohtaa ajatellen. Toivottavasti ainaki anestesialääkäri on siel paikalla ja valmiudessa antamaan epiduraalit! Hui! :o)

piti tulla korjaamaan, että tuo sun kysymys siis ei naurattanut (hyvä kysymys!) mutta tuli niin muistot mieleen siitä LIIAN pitkästä käytävästä kysymyksesi johdosta. Olin jo tosiaan ihan unohtanut :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmillinen tilanne. Olisin ollut itsekkin kyllä aika pettynyt raskaus-aikana jos en olis päässyt, mutta jospa tästä olis lohtua.Minä kävin viime kesänä tutustumassa oyssin synnäriin. Mielestäni et kyllä menetä mitään vaikka et sinne ehkä pääsekkään tutustumaan. Sen saman dvd:n mikä siellä näytetään mielestäni saat myös neuvolasta lainaan. Ei kyllä ollut kaksinen. Siellä ei kerrottu mitään mitä ei olisi jo etukäteen tiennyt.Kerrottiin lähinnä milloin sairaalaan pitää tulla ja mitä kivunlievitys mahdollisuuksia oyssissa on, näihinkin kysymyksiin saat vastauksen neuvolasta.Kertoivat siellä että eri huoneissa on erilaisia lääkkeettömiä kivunlievitys mahdollisuuksia, luultavasti sitä varten että voisi esittää toivomuksen haluaako esim ammeeseen. Tälläkään ei taida olla merkitystä sillä oys on ihan täynnä kokoajan niin laittavat huoneeseen joka sattuu olemaan vapaana.Oys on kyllä hyvä paikka synnyttää, eli iloisin mielin synnytystä odottamaan :)T: Ull-Maij ja Jani 7kk

No ens alkuun semmonen kyssäri et ku sisään tullaan b2:2 kohalta ni kui pitkästi pitää vaappua et tulee se synnyttäjien vastaanottotiski kohalle?

Heh, ihan pisti hymyilyttään tuo kysymyksesi :D Tosiaan, se käytävä siihen vastaanoton ovelle on suppareissa aika hiton pitkä! Voittehan te sen käydä katsastamassa miehesi kanssa ennakkoon jos haluat!Minä itse vaapuin sen askel kerrallaan ja pysähtelin supistelujen ajaksi. Siinä vastaanoton oven ulkopuolella odoteltiin muuten n. 20min ennenkun päästivät sisään! " mukavaa" oli käytävällä kellottaa suppareita :( Päästin sitten lopulta sisään, kun joku kätilö tuli käytävällä vastaan.Saa kysyä lisää!

Esikoista odottaessa käytiin tutustumisessa, ja jos nyt yhtään lohduttaa, niin et mistään erikoisesta jäänyt paitsi. Suurin anti oli nähdä paikka, minne sitten tosi hetkellä pitäisi tulla. Porukkaa oli niin paljon, ettei huoneeseenkaan päässyt juuri kurkkaamaan kuin muiden olan yli. Esittelyssä näytettiin video, jossa ei sinänsä ollut mitään uutta.Onko sulla jotain erityistä, mitä haluaisit kysyä?

Jos yhtään lohduttaa, niin ei se esittelykierros niin avartava ole. Me käytiin esikoista odottaessa ja eipä siitä kummepaa hyötyä ollut. Ainoa tarpeellinen info oli se, että oysista löytyy isien oma taukopaikka, jossa voi siis keitellä vaikka kahvia ja katsella telkkaa. Siellä on myös jääkaappi eväille ja ilmeisesti joku sohva pötköttelyä varten.Sali on ihan tavanomainen, sänky ja sohva sekä vauvanhoitopaikka.Ja mitä siihen videoon tulee, niin mielummin oisin jättänyt katsomatta ;) Alkoi nimittäin jännittämään ihan todenteolla, kun se nähtiin.Jos sulla jokin askarruttaa vielä, niin kysele rohkeesti. Voin kertoa sen mitä tiedän!

ymmärrän harmituksesi. me ollaan tänään menossa tutustumiskäynnille Satakunnan keskussairaalan synnärille ja oon kyllä odottanu tätä kovasti. ja jokapaikasta muistutetaan, että on hyvä ja tärkeääkin käydä etukäteen katsomassa. mut tollanen tilanne ku teilläpäin ni on kyllä ikävä. siinä jää moni ilman tärkeetä infoa.oiskohan teillä mahdollista saada tietoa jotain kiertokautta? onko ketään tuttua, joka ois ollu kierroksella ja synnärillä siellä lähiaikoina? ja tänne ku laittaa kyselyä, että " kertokaas mistä jäin paitsi" ni luultavasti löytyy ystävällisiä vastaajia :) vaikka eihän se tietysti ihan sama ole... mut ettei jäis ihan " tyhjän päälle" .onnea kuitenkin loppuodotukseen ja toivottavasti harmitus piakkoin laimenee.Tiina ja muksunen rv 35+6

Heh, ei kannata kysyä eksakteja mittoja:D Pitkältä se tuntui. Voittehan käydä katsomassa. Käytävää vain suoraan eteenpäin, kunnes oikealle on kyltti " synnyttämään menevät" tms. Siinä on tiskin takana heti porukkaa ja " vastaanottohuone" heti vasemmalla. Siihen vasemmalle pitää jäädä odottelemaan (siinä on tuoleja), että pääsee käyrille jne. Siinä sitten jos todetaan, että synnytys on käynnissä, vaihdetaan vaatteet ja lähdetään saliin. Miehille on oma huone, jonne voi viedä tavaransa jne.Ja hei, siinä ulko-ovella on SUMMERI, jota kannattaa soittaa öisin!!! Heti tulee puheyhteys kätilöiden kanssa (jotka ovat siis siellä lasikopissa). Minä esim. toisella kerralla vuosin verta aika reippaasti, joten juoksivat kyllä vastaan!

Damn. Meille annettiin vuoden 2005 tiedote jos on noi aikataulut. Kaveri meinas et ne ajat on torstaisin klo 17. Nyt sit yritän netistä hakee vahvistusta ks. aikataululle ettimällä tämänhetkistä tiedotedokkaria vaan onpas aika suharisivut. Kehtais soittaa vaa viel tonne ja kysyy suoraan..Kaveri meinas et he eivät soittaneet sinne etukäteen, menivät vaan paikalle ja siel oli muitakin. Ja että hänen mielestä ne hoitsut saattaa sanua iha mitä haluaa puhelimeen. Ja että pitäis olla oikeus päästä ekakertalaisena näkeen, missä tekee lapsensa jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat