Vierailija

Oli jo eläessään sairaalloisen mustasukkainen minusta. Kuoli kolme vuotta sitten tapaturmaisesti, enkä vieläkään ole päässyt aloittamaan kunnolla omaa elämääni.Joka kerta, kun olen tuonut kotiini miehen, olipa sitten kyseessä yhden illan tuttavuus tai pidempi ystävyys, mieheni on kummittelullaan ajanut vieraan äkkiä pois. Yleensä alkaa kuulua hirveä pauke ja vieraan vaatteet saattavat lennellä naulakosta jopa toiseen huoneeseen.Tämä asia on oikeasti niin rasittavaa, että en enää kauaa jaksa.. :(

Kommentit (17)

Kuolleet eivät tiedä mitään, sanotaan Raamatussakin.

Onko sinulla miehesi vaatteita tai muuta henkilökohtaista tavaraa siellä asunnossasi? hävitä ne, polta. Niin loppuu kummittelu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos et tätä pysty tekemään (suosittelen kyllä ehdottomasti ja ainoa täysin tehokas keino) niin muussa tapauksessa remontoi talo uuden näköiseksi. Maalaa seinät aivan eri värisiksi, muuta huonekalujen paikkoja. Hävitä entisen miehesi lempitavarat, huonekalut. Mielellään hanki ihan uusia huonekaluja. Älä unohda myös varastotiloja tms. uudistaa!Näillä neuvoilla haamu lähtee kun ei tunne paikkaa enää.

Älä välitä skeptikkojen puheista. Ei miehesi tavaroiden hävittäminen ja asunnon " erilaistaminen" auta, eikä muutto uuteen asuntoon. Miehesi seuraa sinua minne tahansa muutatkin. Sinusta tässä on kysymys.

On olemassa viisaita ihmisiä, jotka osaavat " häätää" /rukoilla miehesi hengen pois, pappikin voi siunata talosi, jolloin miehesi lähtee eteenpäin. Itsekin voit kauniisti pyytää miestäsi siirtymään valoon. Kokeile rukoilla esim. Isä meidän, auttaisiko se ensi hätään.

Minullakin on kuollut mies kaksi vuotta sitten - eikä meidänkään välit olleet parhaat mahdolliset! Kukaan ei silti käy kummittelemassa meidän talossamme - enkä ole myöskään nähnyt mitään enkeleitä, vaikka alkuaikoina tapasinkin pyytää miestä " ilmestymään" (mm. jotta saisin pyytää anteeksi).Nämä ovat kaikki kyllä päänsisäisiä juttuja. Ei kukaan tuolta toiselta puolen tänne pääse!

Jos otat ne mukaasi uuteen asuntoon , ne tulee mukanasi. oliko mies tai oletko sinä taikauskoinen? Kaikkia nämä henget eivät ahdistele, ainoastaan niitä jotka niihin uskoo jollaintavalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat