Vierailija

Kyseessä vanha (-30-luvulla rakennettu) rivitalo, joka remontoitu täysin. Mitä tulisi kysyä asuntoesittelyssä ja mihin kannattaisi kiinnittää huomiota? Kuka maksaa kuntokartoituksen ja paljonko se n. suunnilleen maksaa? Kaikki vinkit ja neuvot tervetulleita ja kiitos jo etukäteen vastaajille!

Kommentit (16)

Noissa on hirvee hintahaitari esim. Raksystemsillä törkeät hinnat sisältöön nähden, monelta pikkufirmalla paljon parempi hinta-laatusuhde.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kosteusmittauksen saa alle viiden sadan..En osaa oikein sanoa, mitä kannattaa kysyä.. on jo niin vanha talo kyllä että on täytyny lähes uudestaan rakentaa..Onko vielä kupariputket, vesivaraajat vaihdettu, mikä lämmitys, patterit, ikkunat, katto, rakenteet, vesieristeet, salaojitukset..Paljon on kyllä selvitettävää.. kuntokartoitus vois olla kyllä paikallaan.. Tietenkinhän se ottaa huomioon asunnon rakentamisvuoden ja sen ajan rakennusmääräykset eivät ole kovin huimia olletkaan, joten toteaa todennäköisesti, että ikäisekseen hyvässä kunnossa..kosteudet ja hometutkimukset, sisäilmatutkimukset ja kaikki tollaseen täytyis kyllä tehdä..

kuka/mikä firma on tehnyt remontoinnin. onko kosteiden tilojen remontoijalla sertifikaatio (= todistus pätevyydestä).

onko yhtiöön tehty putkiremontti ja milloin. samoin onko eristystä uusittu. julkisivua remontoitu. ja jos näitä ei ole tehty, on ne yleensä edessä = rahanmenoa.

varmasti on paljon muutakin, mitä pitää kysyä. en jaksa nyt enmpää miettiä...

Jos sinä sitä vaadit, niin sinä maksat.. Usein ostaja suostuu maksamaan puolet tästä.. Mutta pääsääntöisesti on niin, että tilaaja maksaa!Ja eihän se kuntokartoitus riipu mitenkään siitä asunnon myynnistä.. Tekijä on ulkopuolinen ja haluaa maksun varmasti ostitte eli ette!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat