Vierailija

ruuhkat 7 aikoihin?

Kommentit (14)

Vierailija:

Lainaus:


jono oli kuitenkin yhä pitkä kentällä lähtöselvitykseen kuin baggage drop´iin..Ellei jälkimmäiseen pidempikin =/
sisään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajelen joka aamu seitsemän kieppeillä kehäkolmosta lentoasemalle päin, ja aina olen päässyt rajoitusten mukaan ajamaan. Lähempänä kahdeksaa on kovemmat ruuhkat kehäteillä.

eli jos seitsemän aikaa suunnittelet olevasi vielä liikkeellä, niin kiirus tulee. Sinuna tähtäisin kentälle kello 6.30. Ja niin aikaisin ei tuskin vielä liikenteessä ihan kamalia ruuhkia ole. Mutta varaa siis mieluummin reilusti aikaa, kone ei odota. =) Meillä on myös perjantaiaamuna lähtö, kone lähtee 8.15, ja menemme kentälle kuudeksi. Asumme tosin n. 5km:n päässä, ja menemme omalla autolla. =D

jono oli kuitenkin yhä pitkä kentällä lähtöselvitykseen kuin baggage drop´iin..Ellei jälkimmäiseen pidempikin =/Jos kentälle tähtäätte vasta klo 7.45, veikkaan, että kone lähtee ilman teitä. =) Ja mitä aiemmin menette, sitä vähemmän on ruuhkaa kehä3:lla.

Joten ehkä Karkkilasta kannattaa lähteä siihen malliin, että ajoaikaa on reilusti. Lähtekää vaikka klo 6, niin olette tosi ajoissa perillä. Lentokentällä on usein aamuisin pahat ruuhkat ja jonot ovat kymmenien metrien mittaiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat