Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mitä elokuisille kuuluu? Lasketut ajat vain lähestyy ja alkaa jo olla todellista tämä odotus ja ilo uudesta tulevasta perheenjäsenestä!Saararebekka rv 34+4

Kommentit (8)

Saararebekka ja Vauvaprojekti: Täällä kanssa vielä odotellaan ja puhkutaan helteessä:-)! LA oli 8.8., joten nyt viikkoja 40+4 eikä mitään synnytysoireita. Kovia vihlontoja ja liitoskipuja ja menkkamaisia supisteluja hiukan, mutta ei tarpeeksi. Kaikki saunat, siivoukset ja seksit on kokeiltu, mutta eipä oo vielä tehonneet. Viimeiksi mainittu aiheutti tosin aika kovia suppareita 4 tunniksi, mutta lopahtivat sitten pikkuhiljaa. Onneksi tänään sataa, niin on hiukan viileämpää;-)! Jaksuja elokuisille! Kertokaahan heti vauvauutisia, kun niitä alkaa kuulua!- Tammihiiri - rv 40+4

Täälläkin vielä yhdessä koossa ja rv nyt 40+5 neuvolan mukaan. Joka tapauksessa olo on pyöreä ja kypsä synnyttämään, mutta tähän mennessä ollut vain satunnaisia kipeämpiä menkkamaisia supistuksia ja useasti kyllä kivuttomia supistuksia. Lonkkia ja nivusia myös vihloo toisinaan. Viikon päästä saa mennä ä-polille, jossa sitten harkitsevat, josko käynnistävät vai miten. Tämä kuumuus ottaa aika lujille, yöt on vielä vaikeampia, kun on kuuma, ei oikein saa nukuttua kunnon yöunia.

Malttamattomana täälläkin, että saisi nyytin tuolta masusta mutkuamasta jo syliin!

joko elohiiristä osa on synnyttänyt?

Jaksamisia helteisiin ja paljon käynnistäviä supistuksia!

Saararebekka rv 40+5 (!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osa on varmaan liittynyt myös odotus-puolen keskusteluihin, minä olen laiskana lähinnä lueskellut muiden samoissa aikatauluissa menevien kuulumisia.

Täällä vointi on kohtuullinen. Supistellut kivuttomasti jo viikolta 21, mutta ei ole avannut paikkoja kuitenkaan. Alkuviikon lääkärissä lääkäri totesi, että kohdunkaula kyllä lyhentynyt ja pehmentynyt, mutta saakin jo olla. Joitakin jomotteluja ja satunnaisia hiukan kipeitä supistuksia ollut jo myös.

Tuntuu täälläkin jo siltä, että ei haittaisi, vaikka syntyisi lähiakoina, toki enää pari viikkoa reilut onkaan laskettuun.

En jaksa kovin kummoisia touhuta masun kanssa ja kävelylenkitkin on jo aika lyhyitä, kaupungilla pitää aina ensiksi miettiä, mistä löytyisi vessa. Mutta jokatapauksessa vointi on hyvä ja vaivat vain tähän kuuluvia, jotka mielellään kannan.

Miten vauvaprojekti, kuinka jakselet? Löytyykö muita samaan aikaan plussanneita lisää? Meitä oli iso joukko silloin alussa kirjoittelemassa!Saararebekka rv 37+1, la 3.8.

Hiljaiseloa olen viettänyt palstailun suhteen, lähinnä lueskellut juttuja. Hyvää kuuluu odotukseen. Supistuksia on ollut muutamia ja kerran sellainen 3 tunnin säännöllinen ja kivulias supistussessio, joka jo vähän säikäytti, mutta loppui kuitenkin. Vauva on jo laskeutunut ja kiinnittynyt asemiin ja voipi periaatteessa syntyä milloin vain. Fyysisesti olen voinut hyvin koko ajan ja henkinen puolikin alkaa taas sujua;-). Loppua kohti fiilikset on parantuneet huimasti. Närästys vaivaa ajoittain ja vessassa saa ravata alvariinsa öisinkin, mutta se tuntuu pieneltä. Synnärilläkin käytiin jo tutustumassa viime viikolla ja pikku hiljaa alkaa synnytys jännittää. Hyviä vointeja elokuisille!- Tammihiiri - rv 36+4

Hyvin menee, tuntuu että voisi jo syntyä. Aika pitkäveteistä tämä odottaminen, toinen raskaus voisi olla lyhyempi:-) Esikoinen odottelee jo pikkusiskoa kovasti.Mia

keskiviikkona sitten äitipolille tarkastukseen. kaikki kuitenkin hyvin, vauva liikkuu paljon ja olo melko ok, kuuma tuskastuttaa ja kärsimätön tietenkin, kun jo haluaisi pienen nähdä. painoarvio käsikopelolta oli jo 4200g, joten mukavan kokoinen vauva olisi tulossa.

minullakin vihlovia kipuja nivusissa ja toisinaan lonkkien seuduilla ja menkkamaista jomotusta joidenkin supistusten kohdalla, mutta suurin osa supistuksista yhä vain kivuttomia. No, josko se tästä vähitellen.

Vauvauutisia odotellen, Saararebekka

Moikka!Täällä sujuu rauhallisesti odottaen. Saikulla oltu rv 21 saakka suppareiden takia. Nyt kohdunkaula kokonaan auki ja vauva voi syntyä milloin vain. Kunto on nollissa, kun on vaan sohvalla makoiltu 3kk. Mutta jos vaan terveen vauvan saan syliin, tämä kaikki on ollut todella pientä siihen verrattuna. Mites muut?Vauvaprojekti rv 34+1

Täällä edelleen yhdessä koossa ja huomenna LA! Ei tullutkaan ennen aikojaan, vaikka siltä näytti. Nyt jo kovasti odotan, että syntyisi. Olen alkanut nähdä painajaisia, että jotakin pahaa tapahtuu ja öisin herään kuulostelemaan, vieläkö masussa ollaan hengissä. Haluaa jo nyytin syliin!Tsemiä viimeisiin hetkiin!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat