Vierailija

Kyllä on nyt hienoa, kun ei ole joka ilta ulkorappuset täynnä lukkeja. Kiitos.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ainetta niihin paikkoihin, mistä niitä lukkeja tulee kodinhoitohuoneeseen yms. Minä laitan muurahaisraidia esim niiden ikkunoiden ympärille ulkopuolelle, joista on tapana iltaisin tuuletella. Täytyisi varmaan myös myrkyttää talon alustan tuuletusluukkujen ympäristöt. Se ruiskutus vaan on ällöttävää. Ruiskutan ja pidätän samalla hengitystä ja sitten juoksen kauemmas hengittelemään.

Sitä muurahaisraidia siis kannattaa laittaa vähän kauemmas siitä paikasta, johon ei halua lukkien tulevan. Lukit kuolevat siihen raidiin, eivätkä pääse alueelle, jolle ei niitä halua. Uskomatonta, mutta totta. Teho kestää monta päivää. En tosin ole kokeillut, miten kauan, sillä varmuuden vuoksi olen jo muutaman päivän päästä käsitellyt uudelleen.Aluksi luulin, että aine karkottaa lukit ja laitoin sitä porrastasanteelle, mutta huomasin, että siihen sitten kerääntyi kuolleita lukkeja, mikä ei ole miellyttävää. ap

Samaten meillä tulee niitä saunaosasto/kodinhoitohuone. Saunaa en tietenkään ole myrkyttänyt Bayconilla, mutta khh kylläkin, eikä sinnekään ole uusia tullut.

Lähden heti aamusta kauppaan hakemaan muurahaisraidia. Käydäkseni taistoon lukkeja, noita käsittämättömän karmeita paholaisen lähettiläitä, vastaan. Kosto käyköön kaikista niistä vuosista joina ne ovat väijyneet rappusten alla, vain käydäkseen huojuvaan hyökkäykseen heti kun joku onneton astuu pihamaalle. Voitto olkoon meidän!!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat