Seuraa 

Meillä tyttö nyt 1,5 vuotta ja olen huolissani jalkojen asennosta. hän alkoi kävelemään vasta 1,2v iässä ja alkuun meno oli tietysti haparoivaa, ja jalat menivät sinne sun tänne kun askellusta harjoiteltiin.Nyt sitten kävelyä takana muutama kuukausi ja jalkojen asento on edelleen hankalan näköinen, eli jalkaterät ovat ulospäin ja tyttö kävelee jalkojen sisäsyrjällä ja kengistäkin näkee että jalka ei ole oikeassa asennossa. Vaiva näkyy oikeassa jalassa enemmän.Meillä on kyllä ollut käytössä laadukkat ensiaskelkengät mutta sisätiloissa en ole mitään sandaaleja pitänyt. Meillä on viikon päästä neuvolakäynti ja kun varailin aikaa marraskuussa otin asian puheeksi mutta ei terveydenhoitajan mielestä ollut kiireellinen asia.Minusta tuntuu kuitenkin että tuo askellus on suuri syy siihen että tyttö on aika kömpelö, joten olisi kiva kuulla jos jollain olisi kokemuksia vastaavasta ja kuinka asiaa on lähdetty hoitamaan ja kuinka hoidolla on ollut tulosta.Eihän vielä ole liian myöhäistä puuttua asiaan?

kiitos kaunis-M-

Kommentit (2)

jos neuvolan täti ei välitä - niin voit vaatia lääkärin mielipiteen. Ja jos lähetettä ei tule neuvolan kautta, mene terveyskeskukseen. Kyllä se on nyt aika puuttua siihen! Ja mielestäni neuvolan pitää ohjata lääkärille oli murhe mikä tahansa, mitä vanhemmat ilmaisevat neuvolassa. me ainakin päästiin monine murheine tapaamaan lääkäriä sairaalalle.

Lapsiin erikoistunut fysioterapeutti osaa katsoa jalat ja tekee arvion, että pitääkö asialle tehdä jotain vai riittääkö kotiohjeet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat