Seuraa 


Kävimme kattomassa matkarattaita pojalleni 1v 3 kk. Kaikki matkarattaat olivat niin pieniä.

Haluaisin sellaiset matkikset, jossa poika voisi ottaa myös päivätorkut eli selkänojan täytyisi mennä alas asti ja jaloille myös tuki., että jalat saa suoraksi nukkuessa. Lisäksi aurinkosuoja ja kevyet rattaat.Voisio joku suositella mulle jotain näillä ominaisuuksilla.:)

Sivut

Kommentit (22)

Hei!

oletko haluamassa juuri matkarattaat? Yhtenä vaihtoehtona kannattaa katsastaa Brion Zenit.

Zenit tarjoaa kunnon makuuasennon pienikokoisessa ja helposti käsiteltävässä muodossa(ei kuitenkaan kääntyviä renkaita). Rattaat ovat kokoontaitettuina lähes yhtä litteät kuin matkarattaat. Zenit-rattaat ovat kuitenkin vähän leveämmät, joten niihin mahtuu kunnon makuupussi, ja iso kuomu suojaa hyvin sateelta ja tuulelta.

Meillä näihin mahtuu hyvin nukkumaan metrin mittainen poika. Jalkatukikin on pitkä, ja selkänoja menee alas asti.Suosittelen näitä :)

Mielestäni aivan huiput. Mahtuu isompikin muksu, suojaava kuomu, jalkapeitto, jalkatuki säätyy vaakatasoon!!!

Suosittelen, meillä kävi vielä hyvä tuuri, kun ovh.n.269¿ tai jotain, ni saatiin tarjouksessa 199¿.

Ainut vaan ettei ole mitkään pienimmät kasattaessa, mut tukevat on isommallekin ja vauvalle taas tulee kantokoppa mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Viitsisitkö mitata sen GRACO QUATRO matkarattaan selkänojan pituuden? Niin tiedän mahtuuko meidän muksu niihin :) Meille lähin lastenavike on noin 200 km päässä.T: Topstar


Todennäköisesti sitten ostetaan peg peregot tai gracon vivot. Kumpiakaan ei olla vielä päästy koeajaan. Huomenna päästään lastentarvikkeeseen koeajaan rattaita....Peg peregon rattaat on ainakin laadukkaammat ja tietenkin myös kalliimmat. Mut huomenna selviää, kummilla on parempi työntää lasta ;)Inglesinoja en uskalla ostaa, kun ei päästä niitä koeajaan.

Meidän kolmivuotias nukkuu niissä joka päivä päiväunensa.

Sinä luettelitkin tärkeimmät kriteerit, joiden perusteella matkikset on alun perin meille hankittu. Muuten en Peg Peregoita valitsisi. Pyörät ovat tosi huonot, mahtaako Plikoissa olla identtiset?, sorateillä tai vähänkään upottavassa maastossa ja jousitus on älyttömän jäykkä.Plikon tai muiden kanssa en osaa tehdä vertailua; nämä ovat olleet meidän ainoat matkikset.

...vaan matkakäytössäkin Teutonia Fun System. Kääntyvät etupyörät, kuten matkarattaissa, penkki kääntyy kumpaan suuntaan vain ja näihin mahtuu kyllä vielä melkoisen isokin lapsi.Jos asut kaupungissa, niin näillä pärjää ainoina rattaina. Tosi hyvät siis...eli kuomurattaat pienimmästä ja keveimmästä päästä. Painoa n. 13 kg. Hyvin nostelee autoon ja pois.Jos kuitenkin haet pikkuruisia matkarattaita, niin tämä ei ehkä ratkaise ongelmaa, kun näillä on Suomessa hintaa n. 600 e ja ulkomailta tilattaessa n. 400 e. Jos kuitenkin olet halukas luopumaan koko ratasshowsta ja hankkimaan vain yhdet tosi monikäyttöiset rattaat, niin nämä ovat siihen hyvät.Matkarattaista minulla ei ole hyviä kokemuksia, joten en uskalla lähteä suosittelemaan.
Onko kellään tietoa onko gracolla yhtään matkaratasta, jossa olisi säädettävä jalkatuki? Lastentarvikkeen sivuilta en tietoa löytänyt.PEG-PEREGO PLIKOssa olisi säädettävä jalkatuki ja selkänojan pituuskin olisi kohtuullisen pitkä,mutta hinta on aika kova :(T: Topstar

ja selkänojan pituus n. 45 istuma-asennossa ja sit istuinleveys n.30cm.

Tässä luxus mallissahan on lämpömittari ja kello =) (ihan niinkuin olisivat pakolliset, mut vähän ekstraa kuitenkin).

Olisiko vielä jotain mitä haluat tietää? Lastentarvikkeen sivuiltahan nämä löytyy myös. Ja tavarakorista on helppo ottaa tavaraa vaikka lapsi olisi makuu asennossa kun tavarakorin reunan saa laskettua.

Kaverillani on nuo kyseiset matkarattaat.. ja todella hyvät.. Molemmat tykkäämme niistä..

Kaverini toinen lapsi jo käyttää niitä.. Isompi 3v käytti niitä vielä pari kuukautta sitten kun oli molemmat lapset reissussa mukana ja nukkui niissä päiväunet. Ja mahtui hyvin niihin istumaan ja nukkumaan. Eikä ole mikään pieni lapsi.. Normaali ja aika pitkä..

Ja kuopuksella ne oli mukana 1 kk:n iässä reissussa. Kääntyvät etupyörät saa lukittua.Mä suosittelen niitä todella paljon...

Tosin siis edellinen malli noista Zippyistä, mutta kaikkiaan siis loistorattaat. Niitä voi hyvillä mielin suositella, jälleenmyyntiarvokin oli vielä huomattava. Me ostimme omamme AT-Lastenturvasta.

http://www.lastenturva.fi/tuotevalikoima/matkarattaat/inglesina_rattaat....

Selkänojan säätö helppo, menevät pystyyn kasaan eli vievät vähän tilaa, jalkatuki säätyy helposti, jousitus on erinomainen (takanakin tuplapyörät) jne.

Suosittelen harkitsemaan avorattaita, siis Emmaljunga Softy tai Brio Pony!Selkänoja on korkea, jalkatuki nousee, kuomun saa lisävarusteena. Lepoasento ei ole ihan alhaalla, mutta ainakin meidän poika ja tuntemani moni muukin on nukkunut niissä reissussa ihan hyvin. Säännölliseen päikkärikäyttöön en kyllä ottaisi.Noihin mahtuu hyvin vielä 3v:kin. Hintaa rattailla n. 150¿ ja kuomu muistaakseni 40¿. Ponyjä on välillä tarjouksessa 120¿.Nuo ovat kevyet, menevät kokoontaitettuna yhtä pieneksi kuin kaverin perus-Gracot. Ja ovat kestävät ja hyvät työntää. Tosi kätevät rattaat!

ja meidän 1½v n.85cm poika nukkuu hyvin niissä ja selkänoja menee makuuasentoon.

Kuomu ei ole mikään " super" mutta hyvä silti, eikä pienimmästä päästä. Jalkatuki säätyy ja turvakaareen saa helposti edestä irti ja jalkapeitteenki saa edullisena lisävarusteena.Kävimme jo lastentarvikkeessa ja gracon spree oli muten ihan ok, mutta jalkatuki ei ollut säädettävissä. Sekänoja olisi ollut tarpeeks pitkä, mutta kun jalat jää roikkuun nukkuessa. Kun taas PEG-PEREGO PLIKOssa oli liian lyhyt selkänoja.Onko tosiaan muitten lapset pieniä vai meidän poika liian iso :) Reissussa poika kuitenkin nukkuu rattaissa, joten haluan, että ne nukutaan vaakatasossa ja että jalat ei roiku.Ulkomaille kun ei kehtaisi alkaa raahaan painavia teutonia mistal rattaita, jotka muuten olisi loisttavat.Onko muita ehdotuksia?

Meillä on ennestään Brio Kombi-yhdistelmät, joissa on erittäin hyvä työnnettävyys ja joustavat, kääntyvät helposti jne.Sain tilaamani Peg Perego Plikot ja ne ovat aivan uskomattoman jäykät. Ja isot, olin ihan hämmästynyt että ovat leveämmät kuin Brio Kombin yhdistelmät. Ovat ehdottomasti myös liian korkeat.Onneksi on palautusoikeus, aivan kauheat. Pidämme luultavasti niin kauan kun on tarvetta, Brion yhdistelmät eikä osteta uusia rattaita enää ollenkaan.

Meillä on vanhat Gracot, valitettavasti en osaa sanoa mallia. Vähän reilun vuoden ikäinen mahtuu niissä vielä hyvin nukkumaan, selkänojan saa makuuasentoon, on jalkapeite ja kuomu, jalkatukea ei saa tosin säädettyä vaaka-asentoon, mutta ainakaan vielä jalat eivät jää roikkumaan.

ja juuri kävin reissua varten ostamassa uudet matkikset ja huomasin saman ongelman kuin sinä.

Meille kuitenkin löytyi gracon spreet joissa selkänoja oli tarpeeksi pitkä pojalle

lisäksi meillä on mini baby merkkiset matkarattaat jotka ovat samanmalliset kuin peg peregon plikot mutta näissä on isompi istuintila sekä pidempi selkänoja, näissä rattaissa voi jalkatukeakin säätää niin ja kuomu tietysti löytyy.Kummatkin rattaat on ostettu lastentarvikkeesta, joten kannattaa käydä siellä tutkimassa valikoimaa=))

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat