Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko se olla syöpä?????

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

liian shivakkaa sheivausta pikkuvauvan aikaan, kai. Don' t worry, äläkä heti pelkää pahinta. Lääkäriin, jos asia vaivaa vielä maanantaina.

vuosi sitten kainalokarvoja ja seuraavana päivänä kainalossa oli aristava iso patti! Pelästyin ihan hirveästi mutta meni parissa päivässä ohi.

ollu aina välillä kainalossa sellainen pieni herneen kokoinen aristava patti. Ehkä joskus jopa vähä punainen. Ei aina kuitenkaan. Mulla ollu niitä jo varmaan viidentoista vuoden ajan. Tulee ja menee, ehkä hormooneista johtuvaa. Mutta elossa ollaan silti vielä :)

Mene näyttämään lääkärille. Mulla oli joskus hyvin nuorena ja se oli vaan joku talirauhasen tukkeuma. Tai oliko se karvatupesta lähtenyt. EN muista. Mene lääkärille kumminkin näyttämään.

Se tutkittiin ja vastaus oli kaksi turvonnutta kystaa rinnassa. Ei siis aiheuta toimenpiteitä. Ovat vaarattomia. Pienenivät tutkimuksen jälkeen, nyt ovat taas palanneet ja kipeät. Lääkäri sanoi, että uusintatutkimuksiin jos patti/ patit kasvavat isommiksi.Jospa sinulla sama tilanne...?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat