Vierailija

Mulle sanottiin kun soitin Teratogeeniseen palvelunumeroon että siihen pakkauksessa sanottuun 1 kk varoaikaan VOI LUOTTAA koska Roaa on tutkittu niin paljon ja kauan ja siitä tiedetään että lääke EI varastoidu elimistöön vaan poistuu tuossa kuukauden varoajassa. Myös yksityinen gyne jolla kävin EILEN eräällä tunnetulla lääkäriasemalla sanoi että 1 kk pitää odottaa, kuulemma ennen sanottiin mielellään että kauemmin, mutta että se on vanhentunutta tietoa. Millaista tietoa te mammat ootte saaneet, MISTÄ ja MILLOIN? Asiallista keskustelua kiitos!

Kommentit (12)

Söin tosin toiseen otteeseen sitä 1990-luvun puolivälissä ja silloin varoaika oli muistaakseni 2-3 kk.Luottaisin kyllä tuohon Teratogeenisen tietopalvelun tietoon.

Olin tietysti itse aluksi kauhuissani asiasta, mutta mullekin vakuuteltiin Kättärillä ja muualla, että asia ihan ok. Ja ihan normaali ja terve 4-vuotias tuolla touhuaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen suositus oli muistaakseni 3 kk ja sitä ennen vissiin pari vuotta.Itse en uskaltanut jättää ehkäisyä pois kun vasta 3 kk kuurin loppumisen jälkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat