Vierailija

Täällä usein kirjoitetaan häiden juomatarjoiluista. En tiedä olenko väärältä alueelta Suomea kotoisin vai oudosta suvusta, mutta en ole ollut yksissäkään häissä joissa olisi ollut alkoholitarjoilua muuta kuin alkumalja ja parissa häissä viiniä ruoan kanssa.Millaisissa häissä muut ovat olleet?

Kommentit (21)

Toki osa vieraista voi olla absolutisteja, mutta suurin osa kuitenkin juo jonkin verran alkoholia. Skoolaukseen ehdottomasti samppanjaa tai kuohuviiniä, ruoan kanssa valko- ja punaviini, kahvin kanssa aveciksi konjakkia ja likööriä. Loppuillaksi olutta, siideriä, boolia, tms.

Kännissä on kiva hämmentää sitten soppaa sukulaisten ja kavereiden kesken.Jos ei ole varaa kustantaa viinaa morsiusparin itse, niin toivon että sitä saisi edes ostaa. Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minäkään en ole ollut häissä, joissa ei olisi ollut boolia.Mutta kyllä 9:n mainitsemat juomat on jo vähän liikaa...ei kai kellään oo varaa kaikkeen tuohon?!Meillä häissä tarjotaan kuohari (alkumalja) ja illemmalla on boolia sekä kaljaa. Viinejä emme kustanna!

ehdottomasti mukavammissa häissä ei pihtailtu tarjoilujen suhteen. Tämä koski niin alkoholia kuin ruokapuolta. Eli vieraille annettiin myös mukaan viinipulloja.Toisissa sitten olikin hieman viihtymättömämpää.Kantani siis on se, että alkoholia täytyy jäädä myös ylitse häiden jälkeen.

Vierailija:

Lainaus:


minäkään en ole ollut häissä, joissa ei olisi ollut boolia.Mutta kyllä 9:n mainitsemat juomat on jo vähän liikaa...ei kai kellään oo varaa kaikkeen tuohon?!Meillä häissä tarjotaan kuohari (alkumalja) ja illemmalla on boolia sekä kaljaa. Viinejä emme kustanna!
Meillä nimenomaan oli varaa tuohon kaikkeen. Tosin boolia ei ollut. Vieraita oli 70 ja kaikki saivat alkoholia ja alkoholitonta juotavaa ihan just niin paljon kuin halusivat.9

Monissa häissä olen ollut ja jos ilman suun kostuketta on pitänyt olla, on tunnelma ollut kuin hautajaisissa.Muutenkin häät hirveitä väkinäisine leikkeineen ja hääparin odotteluineen (kirkosta juhlapaikalle!). Ja usein toinen meistä on ollut tietenkin kuskina, joten ei siinä toinenkaan paria lasia enempää ole ottanut. Mutta ne pari lasillista ovat auttaneet kestämään sen säädyllisen ajan.Siis antakaa ihmisille mahdollisuus pysyä häissänne vähän kauemmin ja mahdollistakaa alkoholitarjoilu sitä kaipaaville. Vaikka maksullisena baarista.2 kertaa naimisiin mennyt ja häät järjestänyt

konjakkia kahvin päälle ja illemmalla laitettiin booliastia tarjolle jossa alkoholipitoisuus n.4%. Vieraat oli tyytyväisiä eikä kukaan ollut räkäkännissä. Ehkä hääväen humalatila riippuu vieraista ja heidän alkoholitottumuksistaankin...

Aika jänniä vastauksia!

Kai se vaan todistaa, että ihmisiä ja tapoja on tosi monenlaisia.Minusta on yllättävää, että jotkut kirjoittaa ihan tosissaan, että tietty viinaa tai muuten on tylsää... Ehkä heistä on outoa, että joku viihtyy häissä, joissa ei ole viinaa!Ehkäpä tosiaan on ihmisiä, jotka eivät osaa juhlia ilman viinaa tai joille illanvietto tarkoittaa aina ainakin pientä humalaa...

Tai siis itse en ole ollut ikinä häissä, joissa olisi viina virrannut. Yleensä on ollut alkumalja ja kaksissa häissä on ollut viiniä pari lasia/hlö ruoalla. Ei muuta. Ja kyllä, nuo häät on olleet mukavia tilaisuuksia. Yhteensä olen ollut vieraana aikuisiällä 10 häissä.En minäkään välitä niin ohjelmasta, minusta häät on onnistuneet jos ruoka on hyvää ja sitä on tarpeeksi ja jos mukana on kaveriporukka/läheisiä sukulaisiani, joiden kanssa jutella ja viettää aikaa.

Alkumalja, viiniä, konjakkia, sitten on useimmissa boolia tai saanut ostaa jotain (ravintolat). Yksissä häissä oli alkoholiton alkumalja, pari lasia viiniä ruuan kanssa, ei muuta. No, hääparin toisen osapuolen vanhemmat huolehtivat syrjempään tarjoilua. Missään häissä ei ole riehuttu tai kännätty, kaikki aina käyttäytyneet siististi.

Häät menivät hyvin ja moni kehui hauskoiksi. Olikin paljon erilaista ohjelmaa. Tanssiesitys kilpatanssijoilta, laulua, yhteislaulua, hääleikkejä tanssia ym.EI kukaan kaivannut viinaa (paitsi ehkä mieheni 6 hulttiokaveria, mutta hyvä vaan, että eivät sitä saaneet.)

Taskumatti on oltava mukana varoilta, jos hääpari onkin luullut, että heidän juhlansa loistava ruoka, upea ohjelma ja lähes maailmanluokan orkesteri on loistavaa, upeaa ja maailmanluokkaa vieraidenkin mielestä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat