Vierailija

Heidän kohtalonsa oli niin järkyttävä, koko elämä kauheaa kärsimystä eikä apuja tullut mistään todellakin avuttomille vauvoille. Miten kukaan vanhempi voi jättää lapsensa heitteille? Pienet vauvat...Kellariperheenkin kohtalo pyöri koko kevään mielessä. Sekin oli niin järkyttävä tapaus. Silloin puhuttiin paljon siitä, että se on melkeinpä pahin kohtalo ihmiselle. Mutta nyt tuon Australian tapauksen rinnalla on pakko todeta, että kellariperheen lapsilla oli sentään rakastava äiti rinnallansa, näillä kaksosvauvoilla ei ketään, eivät saaneet kokea rakkautta ja turvallisuuden tunnetta kenties koskaan.Voi tätä sairasta, mieletöntä, pahaa maailmaa ja surkeita ihmiskohtaloita.

Sivut

Kommentit (22)

ne etiopilalaiset ym pitäisi steriloida ruoka-apua vastaan.mitä hemmettiä niiden pitää lisääntyä kuin kanit,vain tappaakseen ne lapset nälkään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapset on näännytetty nälkään. Vasta löytyi jonkun pubinpitäjän 2-vuotias nälkiintynyt tyttö keuhkokuumeeseen kuolleena saastaisesta huoneesta kun ilmeisesti nuori äiti ei ollut ehtinyt sitä bisneksiltään hoitaa. Kaikkien ihmisten prioriteetit eivät näköjään ihan kestä päivänvaloa länsimaissakaan.

maahan jossa kärsitään nälänhädästä. Totta kai ihmiskohtalot sielläkin tai missä tahansa kriisialueella ovat järkyttäviä, mutta Australian tapaus tuntuu erityisen pahalta siksi, että lapsilla ei olisi ollut mitään hätää, jos vanhemmat olisivat tajunneet hakea ulkopuolista apua. Mutta ei, uhrasivat lapsensa. Tappoivat.

mutta nälkäänhän nääntyy lapsia ihan jatkuvasti. En oikein tajua miksi nuo lapset ahdistaisivat sen enempää kuin muut saman kokeneet. Googlatkaapa vaikka Etiopian tilanne.

onko siitä kuulunut viime aikoina uutisia. Kyllä pistää sanattomaksi nämä asiat. Oikeastaan toivon, että nuo pienet kaksoset olisivat saaneet kuolla jo paljon aikaisemmin - kun siis apua ei ollut tarjolla. Pitkä kärsimys.

voi verrata keskenään...ja toisekseen sillä pariskunnalla oli jo neljä lasta aiemmin, niin minkä takia eivät pikkusiaan hoitaneet?kun meinaan jos nämä neljä lasta ovat ruokansa saaneet..en tiiä...hullua:(

Sen verran ovat tolkuissaan, että ovat tajunneet heidät ruokkia. Vauvat kuitenkin näännytettiin. Miksi??? Miettikää niiden vauvojen elämää, mitä se on ollut. Nälissään, paskasissa vaipoissa, ilman turvaa, tukea ja rakkautta saatikka virikkeitä. Suurta julmuutta tuo on.Olipa minkälainen mielenvikaisuus tahansa (ja vieläpä molemmilla vanhemilla?!), olisin valmis passittamaan heidät hirteen tekonsa takia.

että Etiopiassa nääntyy lapsia nälkään, varsinkin kun vanhemmat ovat monesti yrittäneet saada ulkopuolista apua. Esim. juuri luin BBC:n sivuilta naisesta, joka oli kävellyt nääntymäisillään olevan lapsensa kanssa koko päivän johonkin avustuspaikkaan, mutta sieltä ei ollut voitu antaa muuta kuin pari keksiä. Se jos mikä itkettää itseäni. Ja sitten se nainen oli siis vielä joutunut kantamaan sen lapsensa kotiin, käytännössä hautaan.

YLEENSÄ ihmiset miettii, ennenkuin naivat estoitta , että onko varaa ottaa riski, että tulee raskaaksi, ja lapsi elätettäväksi.. etiopiassa ei paljon mietiskellä,siellä vain savimajat suhisee,kun seksiä ja lapsia tehdään..ja tuskin ne etiopialaisetkaan ihan idiootteja on,ettei tiedä,kuinka niitä lapsia tehdään tai ei tehdä!!

Vaan mun pointti oli se, että Australiassa noilla lapsilla olisi ollut kaikki mahdollisuudet selvitä, kun vanhemmat vain OLISIVAT HAKENEET APUA. Mutta eivät sitä tehneet.Etiopiassa äidit yrittävät pelastaa lapsiaan viimeiseen asti, mutta mahdollisuuksia ei ole. Tuo edellä ollut esimerkki on erityisen järkyttävä esimerkki siitä.Tämä on se ero, ja tämän takia tuntuu hirmuisen pahalta, että lapset näännytettiin, vaikka jo naapurista olisi voinut saada ruokaa.

juttuja on lähes joka päivä lehdissä. Yritän olla liiemmin lukematta tai ainakin ajattelematta. Mä en asioille mitään voi, en voi kuin keskittyä omiin lapsiini.

ja niskalaukaus..vaikka eihän se tuo niitä pikku raukka lapsukaisia takaisin :( vai olisko sittenkin parmpi että niille vanhemmillekin tulisi samanlainen kuolema?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat